![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
Tā, ir iznākusi vēl viena fantasy grāmata latviešu valodā ar HP fanu kluba uzlīmi. Man patika. Ļoti. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Labs gabals. Manuprāt. Bet man nav laika tagad drukāt tālāk, mans laiks Kurbijkurnē ir ļoti ierobežots, tāpēc tie, kuri ir izlasījuši, izsakiet savus komentārus par grāmatu arī bez manis.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.05 Kur: šūpoles ![]() |
kad buus trešaa graamata? nu vispaar graamatas ideja jau ir ļoti liidziiga Poteram, taapat par divaam dažaadaam pasauleem, kas ir savienotas un ja Laura ar saviem draugiem neatradiis apskaidriibas kausu, tad ies bojaa visa pasaule....un tur ir arii profesors Aureliaan, ar garu, baltu baardu, liidziigi ir arii Poteraa-viirs ar garu baardu vareetu buut Dumidors, bet ideja jau nemainaas... no Potera taapat kaa Lauras atkariigs visas pasaules liktenis. un, ak jaa šiis graamatas iespaidos man radaas veelme maaciities paukot..... neparasti, bet tomeer....
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 21:54 |