![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
tātad - iepostojiet te citu autoru dzejoļus - AUTORS OBLIGĀTS.
Aleksandrs Čaks Atzīšanās Miglā asaro logs. Ko tur liegties, nav vērts: Tikai tevi es mīlējis esmu. Kādā dīvainā sulā savas lūpas tu mērc, Ka tās kvēl ar tik sarkanu dvesmu? Tur, kur bulvāri kūp, tevi satiku reiz Un vairs nezinu miera ne mirkli. Uz tā stūra, kur lūdz naudu ubags sev greizs, Mani samīs drīz ilgas kā zirgi. Vai tā diena vai nakts, ielās klīstu viens pats, Rauju lapas no kokiem un ceru, Ka uz kādas no tām būs tavs skūpsts vai tavs mats, Bet -- tās tukšas es notekās beru. Tad es veros tāpat visos logos, varbūt Tavas acis tur redzēšu spīdam, Bet man cerību putni tikai smadzenēs zūd, Jūtu mirkļus tik mūžībā krītam. Kur tu esi, mans draugs?... Vai tai blāzmā, kas kūst Man no vientuļā mākoņa sejā?... Jeb no tevis man tik kā šīs ilgas, kas lūst Manā asā un satrauktā dzejā? Miglā asaro logs. Ko tur liegties, nav vērts: Tikai tevi es mīlējis esmu. Laikam asinīs manās savas lūpas tu mērc, Ka tās deg ar tik sarkanu dvesmu?... Šo rakstu rediģēja Alchemy: 02.07.2006 02:44 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
Iepostošu sev divus ļoti mīļus dzejoļus.
Eduards Aivars Sazināšanās (Šeit ir nereāli) Meitene baltā tērpā parādās pie avota pasniedz slimajiem ūdeni Izdzēs ugunis Svilpiens (vilciens), automobilis un Kristus Viņa neatbrauca (jo labāk) Šeit agri iet gulēt un nekas nenotiek Neesi tik bāls, es tev pavēlu Par vēlu, jauneklim ir vēzis Cik skaista un eleganta meitene! Man bailes no Dieva dusmām Neēd šo ābolu, tas ir mākslas darbs Tikai iekod, lai Joko Ono to izstāda Tā mēs neesam spēlējuši Te vajag vēl vulgārāku grimu Gribi, mīļais, es tev iedošu izlasīt mana vīra vēstules Sargi sevi, neļauj skumt tik bieži Es esmu tava sieva, tu mani nepazīsti Labdiem, tu esi tik skaista Vēl pavisam meitene Kāda ir atšķirība starp katoļiem un marksistiem Piedodiet, starp pagāniem un mamutiem? Ēd saldējumu un nemuldi Šī ir trakomāja un tikai Nesakiet, ka esmu skaista, tas jums iznāk kā ņirgāšanās Vīrieši atrada aizstāvību un glāstus pie manis Vai tad te kāds var aizmigt Dod taču padomu Lūdzu, te būs veseli trīs a ) tiec vaļā no mauk as B ) būvē lidaparātu c ) nošaujies Es atnācu, lai neaizietu Ir diena vai nakts Vai tad viņa nav velns? Nē Putni elso, zirgi krāc Sievietes pie spoguļiem kailiem lakatus sien Viņš visu laiku ir tuvumā Ja tev sāp galva, ej paguli That's what they always say Es nespētu būt neuzticīga Jo tu redzi, ko tu saskati šajā pasaulē Nomierinies, es viņu jau redzēju Šī te ir dzimusi martā vai aprīlī Viņš runā tā, it kā teiktu patiesību Tas mani padara traku Tas ir slikti - nezināt kas ir meli, kas patiesība Ņem vērā, arī tu neesi vienveidīga Maza mietpilsone - un tomēr viņa dzied Šī ir mana diadēma Kas jūs esat? Nav svarīgi. Vai es varu palikt? Beidzot man ir savs harēms Viņš mūs apmīļo un aizmieg Es neaizmiegu, es domāju Man nokrita auskari Jūs manī pat neklausāties Laime ir teikt patiesību, neliekot nevienam ciest Tu biji mans vīrs, es tava sieva Kusties maigāk Es tev neesmu vajadzīgs, varbūt pat traucēju Ko tu darīsi viena Vai tad es jau neesmu viena? Ar ko tu tagad esi? Ko tu mīli? Guna Ozola Pilsēta mana Mans brīnišķais tūkštošgalvu pūlis Smaku himera es tavs blondais zaķis No Marijas ielas līdz pat Brīvības piemineklim Na vsegda tvoja, kak Maska4ka Forever yours as McDonalds & CocaCola Pilsēta lietus sēta, nu paradi, paraudi Katram reiz grūti iet, nav jau viegli reizi gadā sēra asaras liet Es mūžam tavs ūdeņraža spox get real pilsēta pilsētiņa Čuhņa, es tava kārtējā vakara pasaciņa Ne viena es tāda, vietējā ražojuma duņa. Dod mums absolute controll pār visu dzīvo Pār visu brīvo, tas nekas, ka karogs vecmodīgais nekaunīgi kulturāli Augstākajā mastā plīvo Za to prezidente ir mūsu Rollingstouni ir mūsu un grass vairs nav greener on the otherside Lokālie dievi ir atrasti tepat Grīziņkalnā Lokālā Dievastēzija Forever tava pilsēta Tuc tuc melno meršu un bembju jūrā Maska4ka Imanta Purčix Bolderāja Sarkandaugava Es jūtu kā pulsē tava betona sirds Tuc Tuc Tuc caur tonētiem stikliem Tikai tavas kāpņutelpas stāsta to pašu stāstu Jesļi bjot zna4it ljubit Vai tu zini kas ir parks arkādija un studenta piks Čax Bija tik naivs Prostitūta vairs sen jau neizsauc sašutumu Un pat real lady nekaunas paņemt mutē sapni par vārdu ```` Un neona meitenes, pokemoni un blondās duņas Saka korī ```` ```` ```` stils mīļā Nekā rupja Tikai stils Katra ilzīte apskauj savu laimiņu Make it happen šī pilsēta ir krāsaina Melna čūska miltus mala un tai čūskai gleznā pliki pupi bija Un kas par to ka eto mi ņe prohoģiļi Eto mi sami uže davno naučiļis Tavas svētnīcas supermārketērijas, no gonga līdz gongam Buy or die izvemj un ierij ļaužu pitonus visurredzīgo Pircēja drop dead laimīgo aci Dievs deva, pats Mīļais Dieviņš deva pudeli eļļas par 3 santīmiem Lētāk. Pērkamais cilvēkbērns Vai tu zini zini cik vienaldzīgi tavi telefoni vientuļiem Cilvēkiem pīkst? Cik grūti pazust pūlī un cik patīkami Piederēt tam liec pavēli sodi lai Top lai TOP viss pelēks Melnbalts, balts pīrsingots Neskarts blonds Tumšblonds melnmatains Jā Tavā izrādē viss ir OK uzvirtīgais ceremonijmeistar Paņem mūs aiz rokas un aizved turp Kur vel sentēvu asinis nenomazgājamas verd But we dont care But we dont care Tas bija sen Pārāk sen Nāc labāk nopirksim dzintara krelles Un rupju ( nepieklājīgu) maizi. Phie mhums Ahmerikā ghan fiss ir lapāk Netiepies klasē ispiestā šprote, all equal 36 šeit, 36000 vel citur akreditēti Programmēti Izskaloti un atpakaļ sapakoti Reiz sensenos laikos bija Viens tāds vīrs...tas...nu tu zini...tas ar to balto bārdu Viņš radīja pilsētu, belašus un šprotes. Pilsēta mana Protočaklā skudra dūmgāzu ešafots parkiem Es mūžam tavs blondais zaķis No CCSR līdz ES Tu esi gatava! Tikai rūķiem pilsētu gremdētājiem Neviens vairs netic čepuha proč čohnutij gljuk We can do it by Ourselves. Šo rakstu rediģēja B.D.: 20.03.2005 20:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 05:10 |