![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Es nesaprotu tikai vienu labi Strups slikti izturas pret Hariju, bet kaapeec vins pirmajaa maaciibu gadaa pirms speeles ar Sliideni piegaaja pie Harija un noveeleeja veiksmi?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.05 Kur: Ventspils ![]() |
Strups vispaar ir taads interesants varonis. Par vinju es esmu domaajusi ljoti daudz, meegjinot analizeet vinja principus un motiivus, un galu galaa man jaatziistas (luudzu, nejuutaties shokeeti), ka es pret Strupu juutu taadas savaadas simpaatijas. Lasot "Feeniksa ordeni", man vinja pavisam noteikti kljuva zheel, pat ljooooti zheel, un daudz kas kljuva skaidrs, un kopsh taa laikaa es vinju censhos saprast un pienjemt taadu, kaads vinsh ir. Es nevaru ciest Sliideni, un pirmajaas graamataas Strups manaa skatiijumaa bija vienkaarshi briesmonis, un to nemainiija arii tas, ka vinsh izglaaba Hariju kalambola speeles laikaa. Tachu, uzzinot Strupa pagaatni un to, kaads vinsh ir bijis agraak, man tieshaam pret vinju radaas simpaatijas un arii izpratne. Nevaru vien sagaidiit, kas turpmaak notiks ar Strupu, njemot veeraa, ka vinjsh tachu ir bijis naaveedis.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 00:53 |