![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Kā jums visiem liekas, kura vieta ir visinteresantākā kādā no grāmatām. Man šķita visinteresantākā 5. grāmatā pēdējās 70 lappuses un kā jum?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem ![]() |
Man patika taa vieta, kur AG Hermione iemauca Drako pa degunu... Un veel taa nodala FO kur dviini straadaaja visus tos nedarbus un aizlaidaas... xe xe
Šo rakstu rediģēja Eiše: 17.03.2005 09:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
CITĀTS(Eiše @ 17.03.2005 08:59) Varbūt tu vari konkretizēt tieši kura reize no visām, kad Hermione iemauca Drako pa degunu? Varbūt vari pateikt lappuses numuru? CITĀTS(-=Rons=-) Nu man vismieklīgāka vieta bij 3 grāmata kur zirnekļī lika dejot Ronam stepu Ak, Ron, tas pats. Es tiešām esmu mazliet apjucis kuru lappusi tu tieši domā, kur tu pārsmējies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Bet par interesantumu grūti spriest. Pārskatot nodaļu nosaukumus, par katru var atcerēties kaut ko, ko ir bijis interesanti lasīt; katrā kaut kas cits. Turklāt par cik garu "vietu" ir prasīts? Man, piem., patika UB-ī viss sākums no brīža, kad viņi devās uz kalambola kausu, līdz pārnākšanai atpakaļ Midzeņos. eyedam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 09:12 |