![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Neapstiprinātie Pievienojās: 10.03.04 ![]() |
izsakat savas domas!
es zinu ka taada pastaav! es to zinu! es ticu un ticeeshu! besii tas ka atrodas kau kaadi mulki kuri pazinjo ka taadas nemaz nav! bet es zinu ka ir! nesen kaads krivu zinaatnieks teica ka nesija sastaav no daudz mazaam dalinjaam kuras dziivo savaa valjaa, bet briizhiem kad draud briesmas vinji sasaucaas un izveido vienu lielu masu! taaa vins izskaidroja juuras briesmonju esamiibu un pieraadiija ka nesija PASTAAV!!!!! Šo rakstu rediģēja Reiki: 27.10.2004 14:43 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Man neticaas, ka pastaav tieshi nesija Lohnesaa, jo ir bijushi daudzi pieraadiijumi pret. Tachu nav izsleegts, ka pastaav juuras briesmoni kaa taadi, jo mees (cilveeki) dzelmi esam izpeetiijushi tikpat maz kaa kosmosu. Cita lieta - taas teikas par viniem vareetu buut radushaas no taa, ka cilveeks ieraudziijis milzu kashalota taustekli... bet par to veel striidaas. Kameer, cik man zinaams, ir jau pilniigi un galiigi pieraadiits, ka Lohnesas briesmona nav, bet materiaali par viniem ir mistifikaacija. Taa kaa atliek cereet uz dinozauru atliekaam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 05:26 |