![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.02.05 Kur: Sniegā ēdu saldējumu... ![]() |
Es vēlētos uzzināt jūsu domas par to kā Emma tēlo Hermioni,un vai viņas izskats atbilst Hermiones tēlam...Man viņa šķiet laba aktrise,tikai manuprāt viņai ir daži trūkumi izskatā,nu patiesībā tikai viens trūkums-čirkainie mati... Tā ir Hermiones spilgtākā izskata iezīme,bet Emmai mati pat nav ticami salokoti...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Man gan liekas, ka Emma atbilst Hermiones lomai, es pat vairs nezinu, vai būtu tik ļoti pieradusi arī pie kādas citas meitenes, bet ieraugot viņas bildes - uzreiz tas viss asociējas ar Hermioni un tad ar Hariju Poteru. Viņai ar matiem arī viss ir savās vietās, ļoti patīk, kā viņa tēlo.
Un viņa arī ir izaugusi ar Hariju Poteru pie sāniem, jo paskatoties bildes, kur viņa ir pirmajā filmā, un tagad jaunākās - cilvēki mainās, tāpēc jau arī dažas izmaiņas utt. Bet kopsummā - ideāli. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 09:10 |