![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
Ir tāda diezgan jauna grāmata "Burvja mantojums" no izdevniecības Jumava.
Kas ir lasījuši, kādas atsauksmes? Grāmatas plusi, mīnusi??? PLUSI: + Interesantas tēmas: krāsas, to nozīme dzīvē, polaritāte... + Interesanti tēli, man īpaši patika simtžuburis... "Simtžuburi ne___..." MĪNUSI: - viens no galvenajiem varoņiem ir burvis vārdā Elrons. Nezin kādēļ man tas saistās ar Elrondu Puselfu... Tas traucēja. - Tāpat kā lielākajā daļā pēdējā laika fantasy literatūras, ik pa brīdim uznāk sajūta, ka šitas ir jau lasīts... - Nezinu, kas īsti, bet kaut kas maisīja izprast to loģiku... Nu nesanāca tā!!! Vispār tur kaut kas bija ne tā... - Holivudas likums "labie nemirst" attiecībā uz simtžuburi un niedru glabātāju... Jūsu domas, go on... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
Es iesāku lasīt to grāmatu, bet tālāk par pāris nodaļām netiku, vienkārši nespēju, man tā šķita diezgan vāja, bet nu katram jau gaume sava, manā gaumē šī grāmata noteikti nebija, vispār ar "HP fanu klubs iesaka" zīmi izdod aizvien vājākas un neatbilstošākas grāmatas. Kā lai salīdzina GP vai HP ar šo u.c. tamlīdzīgām grāmatām? Šīs grāmatas galvenais varonis manai gaumei likās diezgan vājš, bet nu labi esmu sajūsmā par tādiem varoņiem kā Aragorns. Tā kā ceru, ka kādu, kuram šī grāmata patika pārāk neaizvainoju, tas jau ir tikai mans subjektīvais viedoklis. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 05:25 |