![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Neapstiprinātie Pievienojās: 10.03.04 ![]() |
izsakat savas domas!
es zinu ka taada pastaav! es to zinu! es ticu un ticeeshu! besii tas ka atrodas kau kaadi mulki kuri pazinjo ka taadas nemaz nav! bet es zinu ka ir! nesen kaads krivu zinaatnieks teica ka nesija sastaav no daudz mazaam dalinjaam kuras dziivo savaa valjaa, bet briizhiem kad draud briesmas vinji sasaucaas un izveido vienu lielu masu! taaa vins izskaidroja juuras briesmonju esamiibu un pieraadiija ka nesija PASTAAV!!!!! Šo rakstu rediģēja Reiki: 27.10.2004 14:43 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.02.05 Kur: Sniegā ēdu saldējumu... ![]() |
Varbūt tāds briesmonis patiešām pastāv,kaut gan ir pierādīts,ka nepastāv...
Vai varbūt tajā 1934. gadā Kenets Vilsons patiešām nofočēja Nesiju,un pēc pāris gadiem viņa nomira,tāpēc arī pārmeklējot ezeru neko neatrada... Vai varbūt starp simtiem fotogrāfiju viena patiešām bija īsta,bet pārējās uztaisītas... Vai varbūt nekad nekā patiešām nav bijis... Ir tik daudz varantu,iespējamību,pierādījumu,melu un visam pa vidu viena patiesība,un tā visa ir tik daudz,un neviens īsti nezin,kā ir īstenībā... Bet tas nekas,jo mums katram ir sava pārliecība,un kādam pilnīgi noteikti ir taisnība... Šo rakstu rediģēja angelgirl: 09.03.2005 23:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 23:31 |