![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Riiga ![]() |
Es (Sharlotish) gribeeju zinaat juusu domas par tiinjiem, kas gribeetu rakstiit graamatu, bet vinjus neciena, jo vinji ir tik jauni! Es ljoti labi izprotu sho situaaciju, jo man pashai ir tikai 13 gadi un es pat nevaru piedaliities savas skolas literaaro darbu konkursaa. Es paintereseejos kaapeec, un man teica : Protams, ka tu nevari piedaliities, jo tev ir tikai 13un tu tachu neko sakariigu nevareetu uzraxtiit! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Man vēl ienāca tāda doma prātā - lai cilvēks varētu kaut ko baudāmu uzrakstīt, viņam ir jālasa un jālasa diezgan daudz un dažāda žanra grāmatu. Pusaudzis vēl nav paguvis to izdarīt, tā teikt, izveidot savu literāro bagāžu (tā es apzīmēju izlasītās grāmatas). Tāpēc no viņa reti kad var sagaidīt kaut ko izcilu un neparastu. Kā Roviela teica - vienīgi īsa apjoma darbu. (Jo arī lasīts ir maz.).
Un par tiem ''Trim maģiskajiem akmeņiem'' - meitene uzrakstījusi darbu par fantāziju, šāda tipa grāmatas tagad raksta praktiski visi. Nekas īpaši neparasts ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 04:38 |