![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.04 Kur: Cūkmiestiņā dzeru Sviestalu ![]() |
Visā pasaulē cik nav dzirdēts par visvisādām neizskaidrojamām paradībam, tās var notikt jebkurā brīdī, jebkurā vietā
Es pagājušnakt ļoti vēlu vakarā gāju gulēt. Jau ielīdu gultā, kad pēkšņi kaut ko sadzirdēju: Griestos skanēja klusa vaimanāšana un ūjināšana? Kas gan tas varēja būt? Vai jūs ticat paranormālām parādībām? Vai ar jums kaut kas tāds ir gadījies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
ēsticu paranormālībām,tikai zināmā mērā. Jo man,laukos reiz gadījās, ta'-ar draudzeni uzkāpjam bēniņos kaut ko tur palūrēt,karoche kā izskatās. Piepeshi dzirdaam suņa rējienu, k'das 2 reizes. NU ok,bet suņa mums nav! Turklāt suņa balss bija tāda metāliska.... Būu cik baisii... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Turklāt kāda 2.klasē man un vēl dāžām trakam meitenemēm uznāca visi tie trakumi ar Pīķa dāmu,zaļo rūķīti. šis jau isti par tēmu,bet saistīts gan,jo tajā laikā'mēs saskatījām visādas muļķības,visādās vietās. Tagad gan nāk smiekli,bet toreisz viss bija nopietni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 08:55 |