![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Es papētīju šīs sadaļas pavedienus, varbūt, ka pavirši, bet pietiekami, lai izveidotu vēl vienu - par Pīteru Sīkaudzi jeb Tārpasti.
Ir kāda lieta, kas itkā ir paslīdējusi garām - viens no Roulingas vēl nepastāstītajiem stāstiem - stāsts par Sīkaudzi. Ko mēs par viņu zinām: 1) viņš bija viens no laupītājiem - tātad, palaidnis, bet lielos vilcienos - itkā pozitīvs varonis; 2) pieaudzis - Voldemorta pakalpiņš. Kā tas iznāca? Kā viņš no Potera-vecākā, Lilijas, Bleka un Vilksona drauga pārtapa par viņu ienaidnieku? Bija vai nebija tajā arī pēdējo vaina? Lūk, tādi jautājumi uz kuriem Roulinga vēl nav sniegusi mums atbildes. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.11.04 Kur: Drūmkakte 13 ![]() |
Piekrītu aivv/green wind. Tikai vēl kāda nianse - domāju,ka viņa rūgtums un vēlāk aizvainojums uz draugiem sākās jau skolā. Sīriuss par viņu neko labi neizteicās un tas tādiem sīkaļām un pielīdējiem parasti ļoti iekrīt sīrdī, viņi tādas lietas ilgi atceras. Vēlme parādīt,- redziet,ko es varu - jūs mani nenovērtējāt, bet es atradu kādu, kurš mani, nabadziņu aizstāvēs un ar jums tiks galā, jo ir varenāks par jums! Vispār ir bīstami draudzēties ar vājākiem vai dumjākiem par sevi- aiz viņu jūsmošanas visbiežākslēpjas skaudība un nodevība. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 04:18 |