![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Riiga ![]() |
Es (Sharlotish) gribeeju zinaat juusu domas par tiinjiem, kas gribeetu rakstiit graamatu, bet vinjus neciena, jo vinji ir tik jauni! Es ljoti labi izprotu sho situaaciju, jo man pashai ir tikai 13 gadi un es pat nevaru piedaliities savas skolas literaaro darbu konkursaa. Es paintereseejos kaapeec, un man teica : Protams, ka tu nevari piedaliities, jo tev ir tikai 13un tu tachu neko sakariigu nevareetu uzraxtiit! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Lasu un nesaprotu - ko jūs visi domājat ar "būtu jādod iespēja"? Kādam kāds ir aizliedzis rakstīt? Priekšā stāv un neļauj? Ta rakstiet, cik ādā lien! Bet publicēt iespiestu izdevumu veidā gan neprasiet visu, ko nupat sacerējāt. Par to atļaujiet spriest profesionāliem un pieredzējušiem redaktoriem. Tieši tāpat, kā tas notiek arī ar pieaugušiem autoriem. Privilēģija - "iespiediet manu darbu tāpēc, ka es esmu gados jauns", - nē, tāda nav nepieciešama.
Ja kādam, kā saka "ir iekšā", tad viņš rakstīs un rakstīs un viņa darbi tiks novērtēti un publicēti neatkarīgi no tā, cik viņam ir gadu. Pārējā laikā labākais, uz ko variet cerēt, ir saņemt atsauksmi un kritiku par savu sacerējumu no redaktora. Jā, tieši tāpat kā skolā, gandrīz ar atzīmi, tikai vērtējums parasti ir pamatots drusku dziļāk un izvērstāk. Un tad būtu vēlams to izlasīt un ņemt vērā to, kas tur ir rakstīts, pirms sākat sacerēt nākamo šedevru. Un atkal - tam nav nekāda sakara ar autora vecumu - tas ir ieteicami jebkuram autoram. Mans vērtējums, jā, varbūt, bet ne labu lielās prozas darbu. Dzejoļus gan, iespējams, vai kādu īsstāstu vai eseju. Romānu - noteikti nē. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 03:50 |