Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> The Union of Nine Amulets: Curse Ocean, Pārsteiguma spēle [C] [PZP]
novemberunge
iesūtīt 21.02.2005 22:19
Raksts #1

Velvet goldmine

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.08.04
Stāstnieks 2009

...Sižets/ leģenda...

Vispirms man, laikam, ir jāpaskaidro ko īsti nozīmē jēdziens "pārsteiguma spēle". Nu, tas ir pavisam vienkārši- spēles sižets, notikumi un piedzīvojumi būs jums un jūsu tēliem miglā tīti. Jūsu tēli nemaz nezinās, kur tagad būs iepīti. Un tomēr nedaudz ir jāpastāsta, lai vismaz jums būtu kaut neliela nojausma.

Tātad- lieta ir labi saprotama un tā teikt- neorģināla. Daudzus (precīzāk- 5) gadu tūkstošus atpakaļ Tailīnu (maģisko salu, kur norisināsies sižets) pārvaldīja deviņi magi, un katram no viņiem savs īpašs amulets, kas deva tiem varenu maģiju, spēku un gudrību. un, bez šaubām, kādam bija šī idille jāizjauc. Nē, tie nebija orki, nē tie nebija arī velni vai dēmoni. Tie bija cilvēki, kas ieradās Tailīnā ar daudziem, lieliem kuģiem un ieņēma salas ZR piekrasti ( ko vēlāk iesauca par Kindrosu). Tie sakāva vienu no deviņiem magiem- pārvaldniekiem un patrieca no šīs zemes drakonkinus. Viss tā kā nebūtu tik traki, ja deviņu magu amuletus nesaistītu kāds savāds lāsts: ja kaut vienu no amuleta valkātājiem nogalina, mirst arī parējie magi un amuleti uz 5000 gadiem pazūd no zemes virsas.
Skaidrs, ka 5000 gadi ir pagājuši un burvji paredz amuletu atgriešanos. tikkai nevienos svētajos ruļļos nav teikts- tie atgriezīsies ar laimi, vai ar nelaimi. Un tagad spēlē iesaistāties jūs. Sākumā nevienam no jums, izņemot manu tēlu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) , nav amuletu. jūs arī par tiem neko nenojaušiet. jūs visi sastapsieties mazā ciematiņā pie Maonas upes un tur arī sāksies visi piedzīvojumi. Katram būs savs amulets, bet kā jūs pie tā tiksiet- tas lai paliek noslēpums...

...Tailīnas karte...

(IMG:http://foto.inbox.lv/albums/miamirra/Teeli/tailina.jpg) Spiediet te, ja neredzat.

Zinu, karte ir primitīva (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) , bet man nav nekādas citas idejas kā to izveidot, jo nekādu zīmēšanai domātu fīču man datorā nav un gatava karte vairs nav tas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

...Daba, laikapstākļi...

Tailīnā valda mūžīgā vasara. Tajā ir tikai viena vieta, kur ir sniegs- Tiriviāna ( kartē ar baltu). Tur augu gadu ir ziema, bet tā nav tāda ziema, kā jūs to iedomājieties. Ārā ir +20 grādi, bet sniegs tāpat snieg un ezeri, upes aizsalst.
Tailīnā līst reti, dažreiz pie debesīm parādās drūmi pelēki mākonīši. Parasti ir saulains, silts laiks, ja vien tas netiek sagrozīts ar maģijas palīdzību.

...Rases...

Wīī... Now the best part! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šoreiz piedāvājumā būs dažas klasiskas un dažas reti sastopamas rases. Un, atvainojiet, cilvēku nebūs- tie šoreiz ir ļauno vietā, jo tieši viņu dēļ pajuka Deviņu Amuletu Savienība.
Elfi- ir divu rašu elfi, bet šoreiz iztiksim ar meža elfukiem, jo tiem otriem patīk sēdēt mājās un gudri filozofēt. Meža elfi ir kā meža elfi- gari, veikli, tērpjas neitrālos toņas. Tiem ir gari mati, kuru tonis svārstās no melniem līdz zeltaini blondiem, bet ne baltiem. Lieliski darbojas ar loku, labi pārzin dziedēšanas un izsaukšanas maģijas (nu, summoning, nesaprotu kā savādāk pateikt). Dzīvesvieta: konkrēti meža elfiem- Oldlīfa.
Burvji- burvji šoreiz ir nevis klase, bet rase. Īsti maģijas pavēlnieki, parasti pārvalda kādu no četriem elemntiem- uguni, ūdeni, gaisu vai zemi. Izskata ziņā līdzinās cilvēkiem, tikai nesā daudz uzkrītošakās krāsas- sarkanas, dzeltenas u.t.t. Dzīvesvieta: Dahmora, vietām arī Mukīlija
Rūķi- kurš gan nezina rūķus- mazai, izveicīgi pundurīši ar garām, biezām un kuplām bārdām. Sieviešu kārtas rūķenēm bārdas nav, bet toties mati dažām velkas pa zemi. Lieliski apejas ar cirvjiem, labi kalēji un akmeņziņi. Dzīvesvieta: Tunipa, bet vīriešu rūķi pusi gada pavada Pelēkajās Virsotnēs strādājot, rokot dārgakmeņus.
Fejas- daiļas, slaikas būtnes. Ļoti atgādina elfus un eņģeļus. Ir spārni- parasti balti vai pelēki. Lieliski pārzin augu valsti, nodarbojas ar dažādām pareģošanas un zīlēšanas mākslām. Ir ļoti labos draugos ar kaimiņiem- kentauriem. Dzīvesvieta: Tigerklāja
Laumiņas- mazas, tieši tādas, kā bērnu pasakās. Ādas krāsa var būt zaļa, zila, oranža jeb visvisādos toņos. Tāpat ir arī ar spārniem un matiem. Parasti nav garākas par 150 cm. Vīrieši-laumiņas, diemžēl nepastāv. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Mīl puķes, sēnes un spožas krāsas. Bieži ļoti uzmācīgas vai sapņainas. Dzīvesvieta: Springtīla
Dragonkini- uzreiz tos ieraugot prātā iešaujas savādā mīlestība starp pūķi un cilvēku, kā rezultātā ir radušies šie briesmoņi. Būdami pus pūķi- pus drakoni, dragonkini lieliski pārzin gan maģiju, gan cīņas mākslas. Parasti 'kasās' ar visām rasēm, mīl vientulību. Dzīvesvieta: agrāk Kindrosa, tagad Tunipas kalnu virsotnes.
Orki- Kurš gan nepazīst atbaidošos, zaļādainos orkus? Šoreiz gan viņi nav domāti kā ļaunīši, bet gan kā saprātīga rase. Dzīvesvieta: Pelēkās Virsotnes, Dethārta
Nagas- mistisks cilvēka, čūskas un zirnekļa sajaukums. Tātad- čūskas aste, cilvēka augšdaļa un astoņas rokas. Nagas ir pārsvarā iedomīgas, lepnas, jo uzskata sevi par augstāko rasi. Bet patiesībā nav nemaz attīstītas, piemēram kā elfi. Viņas joprojām dzīvo alās, tām ir vārgas zināšanas. Bet to visu atspēko nagu veiklās kustības un varenā izveicība ar zobeniem. Dzīvesvieta: Liodnas purvs

...Anketa...

Vārds:
Dzimums:
Rase(jāizvēlas viena no piedāvātajām):
Augums:
Vecums(visiem skaitāms simtos):
Dzīvesvieta (norādīta pie rases apraksta, vēlāms arī nedaudz aprakstīt savu mājvietu):
Ģimene(visiem reiz ir bijusi, aprakstiet to):
Maģisks spēks (1):
Ieroči (2):
Braucamdzīvnieks(zirgs, vienradzis,pegass):
Izskata apraksts UN bilde:
Rakstura apraksts:
Tēla pagātnes apraksts:

Tā... Lūdzams anketu izpildīt ļoti smalki, pārdomāti. Es šoreiz būšu bargais GM ( (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) un nepieņemšu nekādas anketas ar diviem trim vārdiem pie katras ailītes.
Arī postiem būs jābūt normāliem. Nu, es domāju, ka jūs sapratāt. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Postu iesūtīšanas laiks: vismaz 1 posts dienā

Pieteikšanās pa PZ . Kaitināšu jūs, līdz būs sakarīgas anketas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Gaidiet manu apstiprinājumu un labojumus un tikai ar manu atļauju iepostojiet tēlus ATD sadaļā.

Ja ir kādi jautājumi- tam domātas PZ... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Ja esmu ko piemirsusi- atvainojos... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
gwinerva
iesūtīt 23.02.2005 06:17
Raksts #2

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Grupa: Biedri
Pievienojās: 07.09.04
Kur: Kaut kur manā fantāziju pasaulē.

Vārds:Neina
Dzimums:sieviete
Rase:Feja
Augums:152
Vecums:245
Dzīvesvieta :Tigerklāja.Dzīvoju nelielā būdiņā, kas atrodas lielā, augstā kokā ar ziliem ziediem. .Priekšā kokam pļešas pļaviņa, kurā aug daudz dažādu, krāšņu augu.Saulei austot pļava ir pilna ar rasu un viss klajums pasakaini mirgo, kad saules stari apspīd to.
Ģimene:Māte: Selīna satriecoša rudmate ar slaidu ķermeni un ziliem spārniem.Jauka, mīļa un aktīva.Tēvs: Ralfs -brūniem matiem ar sarkaniem spārniem.Jautrs un enerģisks.Diemžēl abi mira no kādas nezināmas slimības.
Maģisks spēks:Spēja kļūt neredzamai.
Ieroči :Loks un duncītis.
Braucamdzīvnieks:pegass
Izskata apraksts UN bilde: (IMG:http://www.tarot.nl/wenskaarten/images/Wood-Numph-30003-FA-p1.jpg) Brunete ar gariem viļņainiem matiem.Acis tumši brūnas.Skaisti brūni spārni ar sarkanām maliņām.Slaids augums.
Rakstura apraksts:Labsirdīga un Mīļa.Nepatīk sēdēt ar klēpī saliktām rokām-Patīk rīkoties.Viegli aizkaitināma.Patīk naksnīgas pastaigas mēnes gaismā.Parasti nepatīk liela un skaļa sabiedrība.
Tēla pagātnes apraksts:Ar vecākiem bija jauki dzīvot.Māte vienmēr par mani parūpējās, kad biju sasitusi celi vai ko noberzusi spēlējoties.Tēvs vienmēr pagādāja ko garšīgu.Bet tad niotika traģēdija, kas mani satrieca.Mani vecāki saslima...Centos palīdzēt kā vien varēju.Baroju un kopu savus vecākus.Bet kļuva arvien sliktāk un sliktāk.Nepalīdzēja nevienas zāles, kuras māte lika atnest.Un tad kādu rītu atradu savus vecākus guļam gultā mirušus.Apbedīju savus vecākus un aizceļoju pēc iespējas tālāk no savām mājām.Atradu jaunu patīkamu vietiņu, kur apmesties. Ilgu laiku sēroju.Pastaigas pa saulainajām pļavām un rotaļas ar taurentiņiem atgrieza manī dzīvesprieku.Tad kādu dienu pastaigājoties pa nakts laikā pa pļavu ieraudzīju kādu pegasu, kas bija savainojis spārnu.Kādu laiku pegasu turēju savā aprūpē,to ārstēdama un kopdama.Beigās tas pie manis pierada un negribēja doties prom...Tā es tiku pie sava pegasa.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā
Mia Mania   The Union of Nine Amulets: Curse Ocean   21.02.2005 22:19
Mia Mania   Te būs neliels papildinājums, ko aizmirsu uzrakstī...   22.02.2005 15:16
Melleņmeitene   Vārds: Miameja Dzimums: sieviete Rase(jāizvēlas v...   22.02.2005 15:31
gwinerva   Vārds:Neina Dzimums:sieviete Rase:Feja Augums:152 ...   23.02.2005 06:17
Mia Mania   Njā, kapēc tik maza atsaucība? Labi, brīvās vie...   24.02.2005 16:39
Nostariel   Uzreiz redzu - džeku un manis iztrūkums, tādēļ izķ...   24.02.2005 19:55
Mia Mania   He, redzu Bruīna, tavs tēls būs pilnīgs pretstats ...   24.02.2005 20:49
maksligais_intelekts*   taks nu Feju jau ir parax daudz, tamdelj bushu la...   25.02.2005 18:27
Aeris   Vārds: Sora Dzimums: sieviete Rase(jāizvēlas vien...   25.02.2005 22:36
Mia Mania   CITĀTS(Aeris @ 25.02.2005 22:36)Vārds: Sora ...   25.02.2005 22:38
Aeris   Ups! Sorry, laikam palaidu garām... Vai man...   25.02.2005 22:45
Mia Mania   Nē. Šoreiz es būšu žēlīga un ļaušu piedalīties. Tā...   25.02.2005 22:49
maksligais_intelekts*   nu bac bruin kaunies shitadu dzeku ielikt uz izker...   26.02.2005 11:45
Nostariel   Mijiņ kāds man gods... Sirsnīgi zemojos par šādu p...   26.02.2005 20:01
Bella   Vārds: Bella Dzimums: sieviete Rase(jāizvēlas vie...   27.02.2005 17:16
Mia Mania   2 amuletu meklētāji ( protams, kuri neko par amule...   27.02.2005 17:19
maksligais_intelekts*   nu es domaju, ka tie 2 speletaji nemaz anw tik sva...   02.03.2005 17:57
Mia Mania   Pag, man pa PZ vēlviens pieteicās. Gaidiet, gaidie...   02.03.2005 21:14
Evanesa   Vārds:Eva Dzimums:Sieviete Rase(jāizvēlas viena no...   03.03.2005 21:39
gwinerva   Nu mēs drīz sāksim? Nevaru sagaidīt. Mums jau p...   05.03.2005 21:31
Mia Mania   1 amuletu meklētāji ( protams, kuri neko par amule...   07.03.2005 13:17
SweetPoison   Vārds: Korondijs von Poisons Dzimums: Virietis Ras...   12.03.2005 20:40
Mia Mania   Nu, mums tā kā būtu visi spēlētāji, vēl jāpagaida,...   13.03.2005 09:48
maksligais_intelekts*   ne nu ok ok , tikai interesanti, ka mes uzzinajam ...   14.03.2005 13:01
SweetPoison   KOrondijs ierodas taads uztraucies be tgan buus ok...   14.03.2005 16:18
Mia Mania   Nē, tā ir likteņa sagadīšanās. Bet man tagad bū...   14.03.2005 17:03
Mia Mania   Vārds: Rubēna Dzimums: sievieshu Rase(jāizvēlas vi...   17.03.2005 18:29
Tinuviel   Nu, es tad ieņemšu viena iztrūkstošā tēla vietu......   23.03.2005 18:41
Dvēselīte   es protams neko nesaku, bet vai nebutu japarada ta...   24.03.2005 19:22
Mia Mania   Pieiet nopietnāk? Es cenšos kā māku, bet tagad spē...   14.05.2005 11:16
gwinerva   Es jau arī neesmu pie vainas, postoju cik bieži vi...   14.05.2005 18:30
Mia Mania   CITĀTS(gwinerva @ 14.05.2005 19:30)Es jau arī...   16.05.2005 19:04
Tinuviel   Vispār Raulam tā lapiņa vēl joprojām ir rokā, ja n...   16.05.2005 19:16
Mia Mania   Te būs Pelītes tēls, kas mums drīzumā pievienosies...   23.05.2005 19:32
Dragon-Girl   Vārds: Eingana Dzimums: Sieviete Rase(jāizvēlas vi...   25.05.2005 17:38
gwinerva   Atradu labākas bildītes savam tēlam.Labāk varēs re...   29.05.2005 10:03
Renīna   Labi, tad es nu ar pievienojos šīs spēles spēlētāj...   19.09.2005 15:18
Mia Mania   Tā, tauta. Es negribu niekoties ar to slēgšanu, tā...   04.12.2005 12:39
Nostariel   Mija palīdzi. Pakoriģēt manu tēlu. Viņam vajag ies...   09.12.2005 19:24
Mia Mania   Ā, tad, kad briesmas stāv blakus, tad vajag spēku...   09.12.2005 20:16
Nostariel   Vnk tur sākumā bijja minēts k-kas par ciparu 3 un ...   09.12.2005 20:56

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 25.06.2025 22:41