![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ja lasāt, kura labāk patīk ? (man patīk ''Ceļojums uz zemes centru'', lai gan tam par iemeslu ir cita grāmata)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.05 Kur: šūpoles ![]() |
lielaako ties, taas visas ir unikaalas, nu vismaz man taa liekas, lai gan vareetu buut muusdieniigaak, bet ko gan es iisti gribeeju, ja taas ir rakstiitas pirms vairaak nekaa simts gadiem... ja mees pirms simts gadiem buutu meeģinaajuši iestaastiit kaut ko par mobilo telefonu, ar ko var sazvaniit otru gandriiz otraa pasaules malaa vai kaut ko par elektroniskaam veestuliiteem, tad juus varat tikai iedomaaties kaa shie reaģeetu... un vispaar man vislabaak patika "20 000 (eee, nu nezinu cik) LJĒ zemūdenē", un vispaar iesaku katram kaadu izlasiit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Hmmm... vismaz nosaukumus varētu pareizi uzrakstīt? Tā teikt, pa vidu ar pavedienu nesaistītajiem tekstiņiem? "20 000 ljē pa jūras dzelmi". Šo rakstu rediģēja Roviela: 21.02.2005 13:08 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 05:58 |