![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Mani interesē viena lieta, vai jūs lasiet lomu spēles kā stāstus, kaut arī paši nepiedalieties? Es lasu, bet ne visas, tomēr ir dažas, kas manuprāt ir interesanti lasīt.
Ja lasiet/nelasiet, lūdzu pamatojiet, kāpēc? Kuras spēles jūs ieteiktu arī citiem palasīt? Ja tam bija jāatrodas citur, tad modi, lūdzu, pārvietojiet! Šo rakstu rediģēja Etasi: 17.02.2005 17:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.04 Kur: starp likumu un dvēseli ![]() |
Reizēm lasu. Parasti tās, kur interesanti dalībnieki, vai vadītāji.
Biežāk lasu ATD pavedienus, jo mani sajūsmina daži tēli, piemēram, pieaugusi un pasaulsslavena 21. gadsimta nogales latviešu tautības juriste vārdā Džemibrila Rjuāza San-Kočiko, 16 gadus veca, nabaga un pieticīga, pilsētniece, kurai pieder zirgs, suns, kaķis, pele, siers, kanārijērglis un hipopotams, mīļākais ierocis - septiņroku zobens, kas pārcērt uz pusēm mēnesi, ar vienu nelielu maģisko spēju - mainīt visu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 27.05.2025 23:10 |