![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Mani interesē viena lieta, vai jūs lasiet lomu spēles kā stāstus, kaut arī paši nepiedalieties? Es lasu, bet ne visas, tomēr ir dažas, kas manuprāt ir interesanti lasīt.
Ja lasiet/nelasiet, lūdzu pamatojiet, kāpēc? Kuras spēles jūs ieteiktu arī citiem palasīt? Ja tam bija jāatrodas citur, tad modi, lūdzu, pārvietojiet! Šo rakstu rediģēja Etasi: 17.02.2005 17:09 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Es pati bez tām, kurās piedalos, ik pa laikam palasu uz priekšu Magic Academy, Galma intrigas un Laimes meklētājus. Pārējās spēles esmu sākusi lasīt, bet neviena mani nav pārliecinājusi, lai to turpinātu darīt. Piekrītu Aivam par ūberkrutajiem tēliem. Ja no sākuma ir interesanti, tad ar laiku apnīk. Toties brīžam ir interesanti ATD pavedienos paskatīties bildes, kā kurš iztēlojas piecpadsmitgadīgu nabaga bāreni (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 15:26 |