![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Reiz kādā avīzē lasīju rakstu, ka visā pasaulē sāk dzimt īpatnēji mazuļi. Tiem piemītot pārdabiskas spējas jau no dzimšanas. Tie, paši to nemaz neapzinoties,prot ar prāta spēka palīdzību kustināt savas rotaļlietas, sakarsēt ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, lidot un vēl daudz ko. Vienīgā kopīgā lieta visiem šiem dīvaiņiem ir indigo krāsa aurā. Šī krāsa ir pārmērīgā pārsvarā viņu biolaukā. Cik dīvaini! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
Varbūt maģija beidzot nolēmusi atnākt arī līdz mums - parastajiem cilvēkiem? Vai zinat ,ka arī starp mums ir šādi cilvēki? Viņi gan to neapjauš. Šādiem cilvēkaiem ir lieliska intuīcija, viņi ir jūtīgi, bieži vien gudrāki par vidusmēra cilvēku, vai apveltīti ar neparastām izskata vai rakstura iezīmēm. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS Kāpēc gan man vajadzētu ielīst kaktiņā un ignorēt to, kas es esmu, ja vismaz šeit es varu dalīties ar savām zināšanām, bet jūs visu tik sparīgi cenšaties apstrīdēt, ka man jau paliek bail! Laikam Latvijas sabiedrība vēl nav īsti gatava tik atklāti runāt - cenšas izlikties, ka neredz... Iespējams tāpēc, ka tāda ir lielākās indigo bērnu daļas uzvedība. Un liekas neparasti, ja veseli 2 no viņiem te ir ieklīduši un pie tam pieder tai nelielajai daļai, kura no citiem neslēpjas. Īpaši ņemot vērā to, ka indigo bērnu ir maz. Runāt mēs esam gatavi, kā nekā runājam.CITĀTS Esmu ļoti jutīga: spēju uztvert citu cilvēku emocijas un fiziskās sāpes (ja viņi atrodas manā enerģētiskajā laukā), kā arī daudz ko citu (laika apstākļu maiņas, skaņas). Spēju ar rokām un domām nedaudz dziedināt. Man ir izteikta intuīcija. Ehhh... un katru dienu ar mani notiek kaut kas brīnumains... Es arī protu uztvert emocijas un sāpes. Tam pietiek paskatīties uz viņu var redzēt, vai cilvēks ir dusmīgs, laimīgs vai īgns, vai viņam sāp, vai viņš jūtas vesels kā gurķītis. Laika apstākļu maiņas es arī uztveru redzu, ka sāk līt vai spīdēt saule. Kopā ar nelielu zināšanu bāzi, es varu arī pateikt, ka, lai gan spīd saule, drīz sāks līt. Ar rokām dziedē arī ķirurgi ( nu labi, te tu domāji dziedināšanu aka Force Heal ).CITĀTS Pirmkārt, auras krāsu pārbaudit var ar speciāliem ierīcēm, to pat radīja TV un to jau atzina. Tikai Ls 99,99 un jūs savā rīcībā saņemsiet šo neatkārtojamo auras krāsu noteicēju, kuru neatradīsiet parastajos veikalos!CITĀTS Ceturtkārt, kādas venas, ko tu tur muldi? Ja jau jūs esat gudrāki par citiem, tad arī par vēnām vajadzēja zināt.CITĀTS KĀ JŪS VARĀT APGALVOT KĀDA GARŠA IR "KŪKAI" (nosacīti), TIKAI IZLASOT NO GRĀMATAS KĀDA TAI IR GARŠA? JA JŪS TO PAŠI NEPAGARŠOJAT, TAD JŪS NEKAD NEUZZINĀSIET KĀDA ĪSTENĪBĀ IR TAI GARŠA Paskatoties receptē mēs vismaz varam noteikt, vai tā būs salda, vai nē.CITĀTS Šo to pademonstrēt? Kāpēc visiem svarīgākais ir tikai kaut kādas "brīnumspējas"? Ja tās izmanto, tad tikai ar jēgu. Bet es tomēr gribētu likt vairāk akcentu uz dzīves uztveri. No tā arī viss izriet: jo veselīgāka attieksme pret dzīvi un pasauli, jo tīrāka apziņa, jo tīrāka apziņa, jo augstākas vibrācijas, jo augstākas vibrācijas, jo attīstītākas spējas. Viss ir smuki pakārtots. Vai tad šai demonstrācija nav jēgas? Jūs taču varētu visiem demonstrēt, ko jūs varat, un tad arī citi sāktu jums ticēt! Jūsu spēkos ir atvērt mūsu aizvērtās acis! Īpatnējās vibrācijas
līdzīgas tām, kas no mana sabvūfera? Informāciju es pameklēju, atradu tīri oficiālu dziednieku informācijas avotu.Ksenofobija un informācijas trūkums? Informācija ir, bet vajag meklēt (kā es to daru)! Ja tas nudien interesē, tad informāciju atrast nav nekādas problēmas! Bet, ja būs kaut kādas prāta bremzes (šāda veida informācijas neatzīšana, nepieņemšana), tad saprotams, ka var apgalvot, ka nav informācijas (jo negribās jau meklēt ko tādu, kas liekas nepieņemams)! Vajag tikai atvērt acis un paskatīties apkārt! Tālāk atgriežos pie tās pašas lapas: Tur tiek klārēts par mutācijām, kas ar mums notiek, un kuru rezultāts ir kautkāda mistiska attīstība. CITĀTS Pçtniece Suisanna Thorpe-Clark izveidojusi izplatîtâko mutâcijas procesa simptomu sarakstu: Konstatēju, ka es regulāri mutējos, sevišķi pēc tualetes apmeklējuma, kad mani pārņem milzonīga atbrīvotības sajūta.
· simptomi, kas atgâdina saaukstçðanos augsta temperatûra, svîðana, kaulu un locîtavu sâpes, un tml., · migrçnas krasas sâpes, kas nepadodas pretsâpju lîdzekïiem, · reizumis caurejas, · reizumis tekoðs deguns ar ðíaudîðanu, kas var ilgt 24 stundas, bet nav saistîts ar saaukstçðanos, · reibðana, · dþinkstçðana ausîs, · paâtrinâta sirdsdarbîba, drebuïi, · sajûta, ka viss íermenis vibrç it îpaði naktîs relaksçtâ stâvoklî, · intensîvas muskuïu spazmas ar sâpçm íermenî, bieþâk mugurâ, · tirpðana rokâs, plaukstâs, kâjâs un pçdâs, · muskuïu spçka pazaudçðana saistîta ar izmaiòâm cirkulâcijas sistçmâ, · reizumis elpoðanas grûtîbas arî spçcîgâka un skaïâka elpoðana relaksçtâ stâvoklî, · izmaiòas imûnajâ un limfâtiskajâ sistçmâ, · noguruma sajûta pat pie mazas fiziskâs slodzes, · vçlçðanâs gulçt ilgâk un bieþâk, nekâ parasti, · nagi un mati aug âtrâk, nekâ parasti, · depresijas lçkmes bez reâla iemesla, · iegrimðana pagâtnç, tâs pârskatîðana raudzîðanâs uz attiecîbâm, gûstot skaidrîbu par personîgajâm problçmâm, · milzîgas tîrîðanâs un atbrîvoðanâs sajûta, · nervu spriedze, nemiers un augsts stresa lîmenis jo ir sajûta, ka kaut kas notiek, bet nav skaidrîbas, kas tas îsti ir. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 22:27 |