![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.03.04 ![]() |
es vakar biju uz filmu "diena peec riitdienas'' un tur vis bija par to globaaalo sasilsanu!!! un tejaaa bija taaas viesuljveetras pluudi negais un krusas vai juus ticat ka taaa kaadrez notiks???
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.02.05 Kur: Sniegā ēdu saldējumu... ![]() |
Tagad lasot man paliek tīri bail... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Es vienmēr esmu ticējusi globālajai sasilšanai,esmu zinājusi,ka kūst ledāji un notiek arvien vairāk katastrofu,bet uz to raudzijos kaut kā savādāk. It kā to visu noveļot uz valstsvīriem,kuri domā tikai par sevi,liekot izcirst mežus un piesārņot upes ar mazajiem hesiem un ķimikālijām. Bet pēkšņi saprotu,ka man ir pilnīgi vienalga,kas izraisa globālo sasilšanu,vai kas pie tā vainīgs,jo saprotu,ka tas notiek. Neatgriezeniski,un es esmu tik maza,un nespēju neko mainīt. Un varbūt tā pat nav cilvēces vaina,varbūt tas ir dabisks proces,un tā tam vienkārši jānotiek,bet es neko nevaru mainīt. Es varu cerēt,ka kaut kas mainīsies,ka,ja tā ir cilvēces vaina,cilvēki attapsies un kaut ko darīs lietas labā,bet janu nē. Janu nekas nelīdzēs,un tas vienkārši notiks,un notiks ar mani... Un tad paliek tik ļoti bail,jo neko skaidri nevar zināt... Varbūt jā un varbūt nē... Varbūt tās visas dabas katastrofas ir dabiskas parādības,bet varbūt tas ir pasaules gals... Un tad tik ļoti gribas ticēt tiem,kas saka,ka nekas briesmīgs nenotiks,vai ka mēs to nepiedzīvosim. Bet ja nu?? Un no šitādas neziņas un minējumiem man ir baigi bail,jo varbūt nekas mana mūža laikā nenotiks,bet varbūt es piedzīvošu milzīgu traģēdiju... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Vai vēl trakāk,tas jau notiek...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 22:23 |