![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Pēc dažu Raiņa lugu izlasīšana man radās aizdomas, ka viņa darbu galvenā ideja ir uzupurēšanās - atdot vairāk kā cilvēks var dot, nolaisties zemāk kā cilvēks var nolaisties, lai celtos augstāk... Kā jums šķiet un ko jūs vispār domājat par viņu un viņa darbiem ?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.03.04 Kur: riiga, arii ceesis ![]() |
hmm... man jau liekas ka vinjsh ir viens no labaakajiem latvieshu raxtiniekiem.. es nemaz neuzskatu ka vinja darbos viss buutu tik pazemiigi un ka cilveeki dotu vairaak nekaa vajadzeetu.. tur tachu vairaak vai mazaak viss ir par miilestiibu (kaa jau maaxlaa) un vai tad taa neprasa sava veida uzupureeshanos? nju man liekas ka vinja darbi ir ljoti interesanti un patiikami.. nu kaut vai tas pats zelta zirgs.. ljoti laba luga manupraat, un arii ljoti viegli lasaama..
un kas tur teica ka vinjsh nav bijis iisti vesels... AND so? arii beethovens nebija iisti vesels un lielaakaa dalja vinja skanjdarbu tika saraxtiiti kurlumaa.. un vai tad tie ir slikti?? pim 5. simfonija ir vnk perfekta! un kaapeec lai arii rainis nevareetu kko liidziigu?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 10:59 |