![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Game Master ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.07.03 Kur: Sansāra ![]() |
Lai iegūtu savam ZPD pētniecisko daļu man ir nepieciešama anketēšana, bet nevaru anketēt savus skoplas biedrus, jo viņiem pat nav aptuvenas nojausmaz par to kas ir lomu spēles.
Tāpēc cienījamie lomu spēļu spēlētāji ir laipni aicināti uz dažiem jautājumiem. Atbildes var iesūtīt arī man uz PZ 1. Kāds ir jūsu vecums. 2. Darbavieta (ja tāda ir). 3. Kā jūs uzzinājāt par lomu spēļu eksistenci? 4. Kāda veida lomu spēles jums patīk vis labāk kāpēc? 5. Kāpēc jums patīk spēlēt lomu spēles? <-- Vissvarīgākais no visiem jautājumiem 6. Cik ilgi tu jau spēlē lomu spēles? Jau iepriekš pateicos tiem kas aizpildīs anketu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
1. Kāds ir jūsu vecums. 20
2. Darbavieta (ja tāda ir) nav darbavieta. Esmu studente RTU 3. Kā jūs uzzinājāt par lomu spēļu eksistenci? Nejauši caur LFFB mājas lapu, ilgi nevarot saprast, par ko iet runa (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) 4. Kāda veida lomu spēles jums patīk vis labāk kāpēc? Esmu spēlējusi BDLS, vienreiz galda RPG, 2,5 foruma RPG un 1,5 datora RPG. Pagaidām manas simpātikas pieder foruma spēlēm (ne visām, tikai tām, ko es spēlēju (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) + vēl dažas) un BDLS. 5. Kāpēc jums patīk spēlēt lomu spēles? Gribās piepildīt bērnības sapņus par taisnības cīnītāju-princesi, kas radās pēc filmu skatīšanās un grāmatu lasīšanas. Patīk iedomāties sevi citās pasaulēs. Ja foruma LS to var izdarīt diezgan labi (ja pašam strādā fantāzija), tad BDLS ne vienmēr, jo traucē OOC. Bet BDLS toties ir daudz labāka atmosfēra un vairāk adrenalīna tiek . 6. Cik ilgi tu jau spēlē lomu spēles? spēlēju ļoti neielgi. DBLS sāku pirms ~8 mēnešiem. Pirms tam ne galda, ne foruma spēles, tikai dažas pseudo-cRPG. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:11 |