![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 Kur: Duh?? pie datora,kur citur? ![]() |
Taatad ja kaads ir redzeejis kaadu NLO tad ieraxta
pats neesmu redzeejis, bet mans Faačux ir: redzeeja taadu kaa ovaalu spiidiigu kaut ko netaalu no horizonta, tad tas kaut kas tur staaveeja kadas 15sek. un ar lelu aatrumu aizlidoja uz liepaajas pusi. P.s., shitas tika redzeets Grobinjaa |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.05 ![]() |
Ticiet vai ne es redzeeju kaut ko tipa NLO..
06.02.2005 aptuveni 19:25 virs Ķekavas, apmeeram zemo gubu maakonju augstumaa, nu nepateikshu cik tas ir augstu.. Izgaaju uz balkona uzpiipeet, un paskatiijos debesiis (aaraa jau bija tumshss, bet debesis skaidras), un redzu kaut kaadu diivainu gaismu, kura paarvietojaas ar nenosakaamu aatrumu. No saakuma man likaas ka taa ir kaada signaalrakjete, jo gaismas avots bija liidziigs tai.. Bet taa kaa taa kusteejaas noteiktaa virzienaa, nemainot savuu aatrumu nospiredu, ka taa nav signaalrakjete.. Lai mani neuzskatiitu par kaadu gljuku redzeejushu idiotu - pasaucu paareejos dziivoklja iedziivotaajus (jau otraa pusee maajai), visi to gaismu redzeeja un apstiprinaaja, ka taada veel nav redzeeta. Bet pats interesantaakais ir tas, ka taa bija paleeninaajusi savu gaitu un kusteejaas gan pa labi, gan pa kreisi. Tieshi riigas virzienaa.. Liidz to vairs nevareeja saskatiit.. Nevaru 100 % apgalvot, ka tas bija NLO, vai nee... Bet tas bija kaut kas diivains.. Un tam ir veel 3 liecinieki, taa ka neesmu vieniigais, kas to redzeeja.. Es domaaju, ka tas tomeer bija NLO (nezinaams Lidojoshss Objekts).. Taa kaa varu teikt, ka esmu redzeejis NLO pats savaam aciim..(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 20:55 |