![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Vakarnakt es pamodos, jo man skjita, ka kaads klauvee pie istabas durviim. Es atveeru acis un savaa priekshaa ieraudziiju kautko spociigu-tas bija kaads reegs vai kas tamliidziigs, kas mainiija izskatu un es tajaa uz paaris sekundeem noluukojos. Biju paaraak paarsteigta, lai nobiitos. Tagad domaaju, varbuut es to nosapnjoju... bet nee, es tachu peec tam veel pieceelos un izdzeeru glaazi udens, par to liecina tukshaa glaaze!
Ko juus par to sakaat? Esat redzejushi ko tamliidziigu?? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.05 Kur: mežā ![]() |
Uz mani milzīgu iespaidu atstāja viena no mājām, kurā es dzīvoju, man ļoti ilgi pēc tam bija bail no tumsas.(es līdz 1ajai klasei pārvācos 4 reizes)
Māja bija Valteros, maybe kāds zin? Ļoti bieži kad vakarā kaut kur gāju, man bija sajūta, ka man kāds seko, man bija apm. 5 gadi. Es diezgan miglaini atceros, ka pat vienreiz skrēju atpakaļ no virtuves kliekdams un bija vēl daudzi visādi atgadījumi. Vienreiz biju tā pārbijies, ka nosēdēju uz poda visu nakti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) . Izkārtojums bija tāds, ka vienā mājas pusē bija mana istaba no, kuras izejot taisni garajā gaitenī bija jāiet diezgan tālu lai tiktu uz tualeti. Pa vidu gaitenim bija ieeja divās istabās pa kreisi, kurās, toreiz man nezināmu iemeslu dēļ nekas neglabājās un tās bija pamestas.(laikam mana māte arī bija drusku māņticīga) Tajās istabās arī neviens īpaši neuzturējās. Šausmīgi bieži izbijos, kad gāju pa gaiteni, bija ļoti briesmīga sajūta, kad likās, ka kāds seko un vienreiz pie durvju stenderes, kuras veda uz tumšo istabu, man parādijās tantiņa - vienkārša tantiņa stāvēja tur, kur bija jābūt durvīm. Tas bija kaut kas šausmīgs, kā es pārbijos, gribējās kliegt, bet nevarēju. Pēc tam man mamma pateica, ka pie durvju stenderes pakārusies mājas iepriekšējā īpašniece. Burvīga sajūta :blink: .Tas nav kaut kāds samurgojums, varat aizbraukt un uzprasīt valteros, gulbju ielā: "kurā mājā pakārās Nellija!" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 17:30 |