![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Muusu skolaa pagaajushajaas 3nedeeljaas notika makulatuuras vaakshanas konkurss, cilveeki ljoti aktiivi stiepa visus vecos paiirus, bet vienu es nespeeju saprast. kaa var mest lauka labas graamtas, klasiku un visu citu labo? es tik rakaajos pa taam chupaam un kaadas 30 graamtas jau maajaas atstiepu. nosaukshu dazhas no taam - bagaatiibu sala, jaatnieks bez galvas, 80dienaas apkaart zemeslodei, komeeta naak(par trolliishiem muminiem), 8.graamata nos priidiisha biblioteekas(tur ir staburaga beerni iekshaa), 2gab remarka graamtas un veel daudz daudz? kaapeec taa cilveeki dara?
Šo rakstu rediģēja Jefinjsh: 08.02.2004 14:42 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
CITĀTS(red_chicken @ 30.01.2005 16:41) Neizlasīju ko Jūs citi te raxtījāt, bet nesaprotu, tev mājās nav nevienas grāmatas, ka stiep mājās? Mūsu skola, piemēram, sūta grāmatas sībīrijas latviešiem nevis ved uz pārstrādi, piekrītu, ka ir grāmatas kuras vienkārši vajag izmest,piemēram, bērnībā sazīmētā ābece, bet varbūt metot ārā nebūtiskas grāmatas, tu izmet kādu patiesi vērtīgu.... es reiz netīšām saplēsu kādu 100 gadus vecu grāmatu:( nu nekad nebuus taa, ka maajaas buus visas graamatas, kuras gribeetos. un ja ir iespeeja taas pa velti panjemt, kaapeec gan nee. es domaaju ka labaak tomeer, ka es to graamatu panjemu un lasu, nevis gaidu, kad to paarstraadaas makulatuuraa, iespiediis un izdos pa jaunu tieshi to pashu. taa jau veel lielaaka resursu izshkjieshana. CITĀTS(Sesila14 @ 30.01.2005 22:34) Man no mājām izmet tikai pavisam vecas grāmatas. Pārsvarā tādās ir par vecajiem aizvēsturiskajiem laikiem un tā laika domāšanu. par alu laikmetu? un pavisam pavisam vecaas graamatas tachu ir veertiiba. taa arii nesapratu kaadaa jegaa beebee brokastiis viens savus aizpagaajushaa gadsimta meernieku laikus gribeeja atdot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 03:25 |