![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Esmu dzirdējusi par iepriekšējajām dzīvēm.Daudzi saka:es atceros savu iepriekšējo dzīvi,es biju taurenīts.Vēl citi vispār nesaprot vārdus iepriekšējā dzīve.Saka man tāda iepriekšējā dzīve vispār nav bijusi.Un vēl daži vispār-kas tā iepriekšējā dzīve tāda ir?Tad kad es skraidīju autiņos(pamperos)?
nu un ko domājat jūs? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Valara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.03 Kur: kaut kur te Dzejnieks 2008 ![]() |
aaaaaaaa, "iepriekšējā dzīve + reinkarnācija + atdzimšana" -- šis vārdu salikums kopš mūsu uubersupermegakuulās veselības mācības vieslektores laikiem manī iedveš ko līdzīgu panikai un paranojai. citēju "visi nonāksim pie šīs atklāsmes, daži ātrāk, daži vēlāk *paskatās uz mani* daži vispār nenonāksim..." grrr... cilvēks stāstīja, kā mēs visi par savām iepriekšējām dzīvēm ciešam un nolika visus, kas uzdrīkstējās iebilst. whaddafun.
eniiveij. neticu tai. nu neticu. kārtējie cilvēka izdomāti māņi, lai izdomātu, kur tā ideālā būtne, dabas kronis paliek pēc nāves. lai ieskaidrotu paši sev, ka kaut kas tik grandiozs kā saprāts nevar gluži vienkārši -- pazust. cilvēks pēc nāves taču nevar pārvērsties par tādu pašu trūdzemes čupiņu kā vaboles un koki, vai ne? cilvēks taču ir kaut kas tik dižs, ka pārdzims vislaik, ka nenomirs tā arī līdz galam? ekh. nu tas manuprāt. aaam, šodien neko negribu argumentēt, miegs nāk, varbūt pie šī temata atgriezīšos vēlāk :/ šodien sanāks draņķīgi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 02:05 |