![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Intervijā ar The Express Džūlija Votersa izstāsta savas izjūtas par pieņemto lēmumu:
"Ja godīgi, tad man ir nedaudz skumji, ka neesmu tur iekšā," 54 gadīgā aktrise mums pieklajīgi saka. "Bērni ļoti mīl Harija Potera filmas un es no viņiem tāpēc saņemu ļoti daudz vēstuļu." "Es jau varu saprast to, kāpēc viņi ir apgraizījuši filmu, jo grāmata ir tik gara, bet es tiešām ceru, ka nākošajā filmā būšu atkal atpakaļ." Atcerēsimies, ka, lai pieturētos pie filmas Uguns biķeris garuma 2 1/2 stundas, gribot negribot kaut kas bija jaizgriež no 734 lapaspušu garās grāmatas. Ziņa no Caurā katla. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Jau gribēju žēloties, bet laikam jāsāk vien būs pierast...
Hmmm... Tātad, ko mēs varam secināt, kas filmā nebūs? Nebūs ainu Vīzliju mājā. Varbūt, ka redzēsim, kā Hariju savāc no Dērslijiem, bet tas arī maz iespējams, jo tūlīt pēc tam viņi taču ir pie Vīzlijiem! Kas par ainām Vīzliju mājā? Neredzēsim Persiju iegrimušu atskaitē par katlu dibenu biezumiem, neredzēsim viņa transportēšanos uz virtuvi. Neredzēsim Vīzliju un Harija kopīgās vakariņas (kā Tuziks minēja). Neredzēsim, kā ar šurpum, šurpum, šurpum Mollija atbruņo dvīņus no joku gardumiem. Droši vien neredzēsim arī gājienu uz Sermuļgalvas kalnu un ceļojumu ar ejslēgu, kas seko tūlīt pēc Midzeņiem. Vēl neredzēsim Vīzliju apciemojumu pirms Harija trešā pārbaudījuma. Tā, ko es esmu aizmirsis? Sen neesmu 4. grāmatu lasījis. Ja ir, kā saka phoebe, tad, iespējams, atkal kalambola mačs būs tikai ieskicēts, un tas tad arī būs viss, kas redzams no grāmatas pirmā cēliena? Ā, nē, droši vien vēl būs nāvēžu uzbrukums un maldīšanās mežā, tas taču bija diezgan svarīgi, ne? Katrā ziņā, acīmredzot 4. grāmatas odziņa (manā izpratnē), kas bija visa pirmā daļa kā papildu ieskats burvju pasaulē, tā arī paliks tikai grāmatas odziņa. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) eyedam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 23:40 |