![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Kādi latviešu literatūras darbi jums patīk ?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
CITĀTS(Pūķene @ 26.01.2005 10:13) Njaa,man liekas,ka ārzemju literatuura tik tieshaam ir lielākā klāstā ka mūsu pashu...Turklāt es tā padomāju-ers nemaz nezinu kādu normālu latvieshu autoru sarakstītu grāmata,kura ir domāta jaunieshiem....Njee,nju visādas dzeja izlases,tipa berniem,bet kursh ta musdienaas vnk njems un lasiis dzejoljus....NEVIENS!! Xe,nju vienigaa kaut cik normālā grāmata,kura man nāk prāta-Bille!! Tieši tā. Ja es vēlos izlasīt kādu grāmatu pusaudžiem šeit,Latvijā sarakstītu es gan to bedabūšu. Nākas vien lasīt citu,ārzemju rakstnieku sarakstītas. Un man ir ļoti žēl. Bet nevarētu teikt,ka mums to rakstnieku vispār nav;arī viņu (dažas!) grāmatas ir tīri labas. Piemēram - Ar balles kurpēm Sibīrijas sniegos! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 11:43 |