![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Kādi latviešu literatūras darbi jums patīk ?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Nu, ja jūs paklausītos manā latviešu valodas skoļotājā, tad viņa teiktu, ka lielākā daļa mūsdienu autoru špēj rakstīt pārāk vājā līmenī, lai gan arī klasiku ne vienmēr viņa mīlēja, bet nu.
Visā visumā es viņai piekrītu, sevišķi jau palasot Rukšāni- tas vispār ir murgs. Lai gan tanī pašā laikā visas vecās labās grāmatas tās, kuras mīl iekļaut literatūras sarakstos) lielākoties ir visai novecojušas un reizēm pat nesaprotamas, tieši tāpēc, ka stāsta par lietām no, kurām daudzi neko nezin- nu tik cik grāmatās izlasīts- nu kāds no jums ir ganijis govis un sildījis kājas govs pļekās? Nu es pat govi lāga nēsmu redzējusi... Protams, tas jau ir tikai mans viedoklis. Nu par ārzemju autoriem, pat nezinu vai viņi ir labāki, bet vairāk pieejami gan. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 12:19 |