![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.05 Kur: house of rising sun. ![]() |
Nevar but, ka magiskas butnes kaa vampiri, vilkaci, kentauri, baziliski, vienradzi, grifi, kapas, trolli, puki, feniksi, mantikoras utt. ir vienkarsas pasakas!!! ir bijis jabut kadam iemeslam kapec tadi ir apdziedati, aprakstiti...
vai kads cilveks ir tos redzejis??? kadas ir jusu domas??? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.04 Kur: stikla pilis ![]() |
CITĀTS Es uz to pili gribeetu aizbraukt ne taapeec, ka tas vareetu buut bailiigi, bet gan taapeec, ka mani aizrauj ideja- es aizbrauktu uz Rumaaniju, Vlada pili un nostaatos kaut kur taas priekshaa, un varbuut tieshi tajaa pashaa vietaa pirms 6.gs. iespeejams staaveejis Vlads un licis kaadu sodiit ar naavi.... Jāāā...licis sodīt ar nāvi, bet, tici man, tad, kad tu tur nonāktu, tev pat prātā neienāktu, ka tādā vietā kāds kādreiz miri...+ vēl lejā(jo pils atrodās kalnā) ir n-tās bodītes, kur pārdod visādus ******, visādus asiņainus plastmasas ***** utt, kas pavisam nosit garastāvokli! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 03:42 |