![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.04 Kur: Cūkmiestiņā dzeru Sviestalu ![]() |
Visā pasaulē cik nav dzirdēts par visvisādām neizskaidrojamām paradībam, tās var notikt jebkurā brīdī, jebkurā vietā
Es pagājušnakt ļoti vēlu vakarā gāju gulēt. Jau ielīdu gultā, kad pēkšņi kaut ko sadzirdēju: Griestos skanēja klusa vaimanāšana un ūjināšana? Kas gan tas varēja būt? Vai jūs ticat paranormālām parādībām? Vai ar jums kaut kas tāds ir gadījies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.01.04 ![]() |
[COLOR=#c723c7]ja par spokiem..es domaaju, ka vinji ir miermiiliigi un daudz muus iipashi netraucee...bet, ja saakam runaat par vienkaarshi gariem...nu, mans teevs vienmeer man saka, lai es uzticos instinktiem(kaut arii paar mani valda logjiskais sapraats), un es to arii censhos dariit...reiz, ejot guleet, dzirdu- shljuucinaas kaads pa manu istabu: kaa vecs viirs ar filca ciibinaam kaajaas, soljus vilkdams; paraleeli gar sienu iedams, no vienaam durviim uz otraam(caurstaigaajama istaba).....bishki kaa peec pusnakts...man vaarda tieshaa niziimee bija auxtas kaajas(lai gan taadas man ir vienmeer:))
par manu veco dziivesvietu vispaar nerunaasim, tur pat mana mamma reiz gandriiz dabuja sirdstrieku, kad zem pienaglotas griidassegas saaka raapot kas liidziigs ezja apveidiem:) es to reiz biju paraak maza, lai to atcereetos, tatcu man tas tika atstaastiits....... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:13 |