![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.05 Kur: Piepaliidz sargengjeljiem glaabt tumsaa pazudusho... ![]() |
Nju jaa....Es saprotu,ka tas ir pats pozitiivaakais tornis un arii tas,kur maacaas galvenie varonji,bet kaadeelj Roulinga kaadreiz nevar iedot uzvaru arii citam tornim???
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.10.04 Kur: mana pasaule..vienalga, cik skaista, vai neglīta tā, tā ir mana vienīgā.. ![]() |
Nevar jau nosaukt tos Kraukļnaga varoņdarbus, jo Roulinga tādus nepiemin. Gan jau, ka tādi ir (protams, ka ne tik vareni, kā Harijam = Grifidoram). Pie tam Roulinga tak nevar tā - rakstīt par Hariju, Ronu un Hermioni (lasi - Grifidoru) un gada beigās pēkšņi - bac! - iedot kausu kādam citam. Tad tak lasītājam būtu kaudze ar jautājumiem par to, ko tad citi torņi ir gada laikā sadarījuši. Un tad viņai nāktos rakstīt grāmatu no jauna un iekļaut tur citus notikumus, kas liecinātu par citu torņu pārstāvju varoņdarbiem.
P.S. Es tikko pamodos un galva vēl kā nākas nestrādā, laikam tāpēc man tāds diezgan murgains gabals sanāca, bet ceru, ka to galveno domu izlobījāt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS(pelmeniC @ 17.01.2005 08:35) Nevar jau nosaukt tos Kraukļnaga varoņdarbus, jo Roulinga tādus nepiemin. Gan jau, ka tādi ir (protams, ka ne tik vareni, kā Harijam = Grifidoram). Pie tam Roulinga tak nevar tā - rakstīt par Hariju, Ronu un Hermioni (lasi - Grifidoru) un gada beigās pēkšņi - bac! - iedot kausu kādam citam. Tad tak lasītājam būtu kaudze ar jautājumiem par to, ko tad citi torņi ir gada laikā sadarījuši. Un tad viņai nāktos rakstīt grāmatu no jauna un iekļaut tur citus notikumus, kas liecinātu par citu torņu pārstāvju varoņdarbiem. Redz, neprasa jau visus darbus uzskaitīt, varoņdarbi tāpēc jau ir varoņdarbi, ka tie īpaši izceļas uz apkārtējā fona.
P.S. Es tikko pamodos un galva vēl kā nākas nestrādā, laikam tāpēc man tāds diezgan murgains gabals sanāca, bet ceru, ka to galveno domu izlobījāt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 21:33 |