Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Raksti tiek skaitīti.
Aptaujas nav atļautas – tām paredzēts atsevišķs aptauju forums.

> testrali...
dzindzins
iesūtīt 16.01.2005 16:42
Raksts #1

Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 16.01.05
Kur: house of rising sun.

Kapec Harijs pec redzetas Digorija naves 4.gada beigas vel nevar redzet testralus??? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Laupītājmeitēns ...
iesūtīt 16.01.2005 20:49
Raksts #2

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 21.06.04

Tātad šite ir intervija ar Roulingu, kur viņa paskaidro kāpēc Harijs neredzēja testrālus..
CITĀTS
Harijs neredzēja, kā mirst viņa vecāki. Viņš bija vienu gadu jauns un tajā brīdī gulēja savā gultiņā. Lai gan jūs nekad neredzat to ainu, es to uzrakstīju un tad izgriezu. Viņš to neredzēja; viņš arī bija pārāk jauns, lai to aptvertu. Kad jūs uzzināt par testrāliem, jūs uzzināt, ka varat tos redzēt tikai tad, kad saprotat nāvi plašākā skatījumā, kad jūs patiešām saprotat, ko tā nozīmē. Kāds teica, ka Harijs redzēja mirstam Drebeli Filozofu akmenī. Līdz viņš atguva samaņu, viņš nezināja, ka Drebelis nomira, kad Voldemorts pameta viņa ķermeni. Tad nāk Sedriks. Par Sedriku – cita runa. Harijs tikko bija redzējis Sedriku nomirstam, kad devās atpakaļ karietēs, lai nokļūtu Cūkmiestiņa stacijā. Biķera beigās es par to domāju, jo to, kas velk karietes, es zināju jau no paša sākuma. Kopš Noslēpumu kambara, kurā bija karietes, kuras velk kaut kas neredzams, es zināju, kas tur ir. Es nolēmu, ka to būtu dīvaini izdarīt [atklāt – tulk. piez.] grāmatas beigās. Visi, kas ir piedzīvojuši smagu zaudējumu, zina par tūlītējo šoku, bet paiet laiciņš, līdz tu pilnībā aptver to, ka vairs šo cilvēku nekad neredzēsi. Kamēr tas notika, es domāju, Harijs nespēja redzēt testrālus. Tas nozīmē, ka viņš šos spokainos radījumus ieraudzīja, kad atgriezās. Tas piešķīra noskaņu Fēniksam, kas ir daudz drūmāka grāmata.

diezgan labi izskaidrots kāpēc (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 03.06.2025 16:59