![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.12.04 Kur: 21XX gadā maveriku mednieku HQ ![]() |
nu, man patīk grāmatas par cilvēkiem un dzīvniekiem, savādiem atgadijumiem, un Darels rakstija interesantas grāmatas, ko jūs par šo autoru un grāmatām uzskatat?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.04 Kur: Bedrē. ![]() |
Padomju laikos tika izdotas diezgan daudzas Darela grāmatas.
Man vismīļākā ir Korfu sērija - par viņa bērnību Grieķijā. Tajā ietilpst: "Mana ģimene un citi zvēri" "Zaļā paradīze". (Abas iznākušas padomju laikos, bet MĢuCZ tika nesen pārizdota) Grāmatas par ārzemju braucieniem: "Apskurbušais mežs" "Pārpildītais šķirsts " "Bafutas pēddziņi" "Trīs biļetes līdz Advenčerai" "Noķeriet man Kolobusu" Par viņa Zoo - "Noenkurotais Šķirsts". Ieboldoju grāmatas, kuras noteikti iesaku izlasīt. Lielākā daļa iznākusi sērijā "Apvārsnis". Kaut kad 90. gados iznāca arī viņa literārais romāns "Rozija ir mana radiniece". Tas ir fenomenāli smieklīgs. Tajā ir par kādu nabaga cilvēku, kurš saņem mantojumā ziloni ar tieksmi uz pieliešanos. Ja interesējaties par dzīvnieciņiem, iesaku arī Konrāda Lorenca grāmatas. Tās gan ir nedaudz zinātniskākas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 17:37 |