![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Kad Gredzenu karš bija galā un visi dzīvoja laimīgi, notika, kas neparedzēts. Minastirītā bija pienācis kluss vakars. Aragorna sieva Arvena stāvēja pie vārtiem un gaidīja. Ceļa putekļiem kūpot, tuvojās jātnieks baltā zirgā, tas bija elfs Legolass. Viņš piejāja pie vārtiem, nolēca no zirga, gribēja jau kaut ko teikt, bet Arvena noteics: "Šššš, mūs pamanīs... Es esmu izlēmusi doties prom kopā ar tevi, tiksimie šeit rīt, šajā pašā laikā. Aragornam būs sapulce, tāpēc viņš mūs nemanīs. Taču, nākamajā vakarā...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 24.08.04 ![]() |
aragorns vinu nometa mala un teica nu labi dosu vinam vienu iepeju iesu pie vina un tur pat uz vietas visu nokartosim katram bus pa zobenam un ja vins mani pievares vares brivi doties prom ja ne tad bus ar godu ja vinam vispar tads ir adevis dzivibu vismaz cinoties bet gimlijs ar to nebija miera jo vinam patika tie abi viri un vins ciksteja ka aragorns daudz labak parvalda zobencinas makslu bet aragorns negribeja vairs ne varda dzirdet un lika lai vinam uzvelk brunas mugura un visa karaliska sardze nak skatities uz citumu divkauju
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 23:40 |