![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Newsweek saraksts.
Dec. 20. numurs. 1. Sideways Augstākais vērtējums iet pie Aleksandra Peina pārgalvīgās komēdijas par vīnu, sievietēm un vīriešu pusmūža krīzi. Tikpat bagātīga un gandrīz tikpat laba kā romāns. 2. Before Sunset Džūlijas Delfijas un Ītena Hauka akalapvienošanās Ričarda Linkletera elpu aizraujošajā mīlas stāstā. 3. Osama Izpostītās Afganistānas drāma par jaunu, sagūstītu meiteni Talibana valdīšanas laikā. Neaizmirstama. 4. Million Dollar Baby Klinta Īstvuda nokautējošs sitiens, kura bokseru sāga atstās jūs grīļojamies. 5. Bad Education Nekas nav tā, kā tas liekas Almodovara tumšajā, ne galvenās straumes kino naktī par alkām, atriebību un priesteru ļaunprātībām (abusive priests ?). Gīls Garsija Bernāls ir zvaigzne. 6. The Aviator Gada galvenais dārgakmens Skorsēzes episkajā filmā par ekscentrisko miljardieri Hovardu Hjūzu staro un uzbudina. 7. Friday Night Lights Kaulus- un sirdis lauzošs skats uz slavu un šausmām Teksasas vidusskolu [amerikāņu] futbolā. 8. The Manchurian Candidate Džonatans Demme pārstrādā klasisko trilleri mūsu laiku saspringtā, paranoidālā līdzībā. 9. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Trešais laiks burvestībām. Alfonso Kuarons ir atradis īstu maģiju savā burvīgajā iestudējumā. 10. Kinsey Bila Kondona smeldzošais, niansētais, pārsteidzoši gaišais cieņas apliecinājums revolucionārajam seksa pētniekam. Laiems Nīsons sajūsmina raižu pilnā, neatlaidīgā zinātnieka lomā. Oriģināls un filmu reklāmrullīši ir šeit. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.04 Kur: Domājiet paši ![]() |
Es neuzskatu to par normālu..., bet es ar esmu redzējis tikai Azkabānas Gūstekni un par pārējām filmām es pat dzirdējis neesmu...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 19:00 |