![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.04.04 Kur: Ogre ![]() |
Es pat īsti nezinu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ...man vairākas lietas uzdzen šermuļus! Viena no tām ir karš! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Es tādu negribētu pieredzēt
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
Nevienas no šīm nav manas bailes. Tādas fiziski sāpīgas lietas. Nekas īpašs. Taču man reizēm ir bail, ka es pazaudēju pati sevi, bail, ka sāku just par maz, sāk zust emocijas un es sāku palikt tukša. Tāpēc no manis var sagaidīt pārspīlētu izturēšanos - es vienkārši cenšos izturēties pret lietām un cilvēkiem, kā pret kaut ko īpašu, jo citādi sāk šķist ka es drīz vairs neko nejutīšu un būšu tikai apkārt staigājoša lelle bez dvēseles un sirds, emocijām. Radījums.
Vēl man ir bail tikt ieslēgtai vai nu stikla krātiņā vai arī baltā appolsterētā telpā. Ne jau fakts, ka esmu traka. Nē, tas, ka es būtu cilvēks bez savas dzīves un iespējām izlemt. Kā bezpalīdzīgs zvērs. Nespējot izlauzties brīvībā un nekad neatrodoties vidē, kura man ir vis tuvākā. Kā izrauta no siltas istabas ar vienu kreklu un svārkiem, basām kājām un kailām rokām, aukstajā ziemā. Vienkārši nejūtoties iederīga un tiešām pamazām pazūdot. Tādā situācijā es nomirtu nevis fiziski, bet gan morāli iekšienē un no tā man ir tiešām... bail. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 00:45 |