![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Kas ir gredzenu pavēlnieks?
Saurons? The one ring? The witch king? Varbūt kāds no hobitiem? |
|
|
![]() |
Viesis_Aplipsis <aplipsis@tvnet.lv&g_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Es domaju ka katrs rakstnieks ir idealists un vins rada gan idealu labo gan idealu launo pec sava ieskata.Es domaju ka domaats bija ka mees katrs pats esam gan no launaa dala gan no laba. Tikai vajag ciiniities. Un nav butiski kas ir saurons un kas tur veel ir,galvenais vai mees daram labu vai sliktu, tas ir, vai mees izveelamies pareizo celu.
Moderatora piebilde: Rakstu var interpretēt dažādi, taču piebildes par to, ka tas šeit neiederās gan ir uzskatāmas par offtopicu, lietojiet "ziņot moderatoram". Raksts pagaidām atstāts. Šo rakstu rediģēja Nimue: 02.01.2005 19:22 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Where She doesn't see Him Laimes fotogrāfs ![]() |
CITĀTS(Aplipsis <aplipsis@tvnet.lv&g @ 02.01.2005 19:03) Es domaju ka katrs rakstnieks ir idealists un vins rada gan idealu labo gan idealu launo pec sava ieskata.Es domaju ka domaats bija ka mees katrs pats esam gan no launaa dala gan no laba. Tikai vajag ciiniities. Un nav butiski kas ir saurons un kas tur veel ir,galvenais vai mees daram labu vai sliktu, tas ir, vai mees izveelamies pareizo celu. Tā jau ir lielā un labā tēma. Šis pavediens bija veltīts konkrēti jautājuma "Kurš bija gredzenu pavēlnieks?" atbildēšanai. Bet nu arī tas ir atbildēts un Nulu tam pielika skaistu un nesatricināmu punktu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
Viesis_Aplipsis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(Elf @ 02.01.2005 19:16) CITĀTS(Aplipsis <aplipsis@tvnet.lv&g @ 02.01.2005 19:03) Es domaju ka katrs rakstnieks ir idealists un vins rada gan idealu labo gan idealu launo pec sava ieskata.Es domaju ka domaats bija ka mees katrs pats esam gan no launaa dala gan no laba. Tikai vajag ciiniities. Un nav butiski kas ir saurons un kas tur veel ir,galvenais vai mees daram labu vai sliktu, tas ir, vai mees izveelamies pareizo celu. Tā jau ir lielā un labā tēma. Šis pavediens bija veltīts konkrēti jautājuma "Kurš bija gredzenu pavēlnieks?" atbildēšanai. Bet nu arī tas ir atbildēts un Nulu tam pielika skaistu un nesatricināmu punktu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nu redziet ir kas piekriit. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 19:59 |