![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.04 Kur: Cēsis Janvāra fotogrāfs ![]() |
nu tad atkal, tas mistiskais jautaajums, par tiem amerikaanjiem. nu tad galu galaa ir vinji tur bijushi vai nee? Citi saka, ka jaa, citi apgalvo, ka meeness virsma ir neskarta....
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Esmu prom no skatuves, kurai es atdevu visu. Paliku tikai atmiņas. Aplausi! Es esmu atmiņās par to, kas bija "Bērnu un jaunatnes 8. dziesmu un deju svētkos"!!! ![]() |
Es īsti nezinu vai ir bijuši vai nav. Ir daudz varīāciju ka viņi nav bijuši ,bet viņus apstrīd tie kuri aizbrauca uz turieni pēc viņiem un viņi grib būt piermie kas apcelo mēnesi.
Bet man liwekas ,a viņi tomēr nav bijuši unz mēnes. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
CITĀTS(Hals_Devins @ 01.01.2005 12:12) Es īsti nezinu vai ir bijuši vai nav. Ir daudz varīāciju ka viņi nav bijuši ,bet viņus apstrīd tie kuri aizbrauca uz turieni pēc viņiem un viņi grib būt piermie kas apcelo mēnesi. Ne pirms, ne pēc amerikāņiem uz Mēness neviens kāju nav spēris. Tikai robotiskās kājas, kas pieder pāris zondēm.Bet man liwekas ,a viņi tomēr nav bijuši unz mēnes. CITĀTS(zakkiss @ 01.01.2005 12:18) Mēness virsma noteikti ir skarta... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) Un domāju ka tagad amerikāņi noteikti ir bijuši uz mēness! Bet kuri bija pirmie, to es gan nezinu :blink: Varbut arī paši amerikāņi....da kas to lai zin? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Tas to lai zin, kas ir kautko, piemēram, lasījis kādreiz. Skaties pāris rindiņas augstāk - uz Mēness izkāpa tikai amerikāņi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 16:49 |