![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.04 Kur: ...citur... ![]() |
Galvenā doma - vai pārlasat jau iepriekš lasītas grāmatas? Kāpēc jā un kāpēc nē? Cik reizes? un tt
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.04 Kur: Vieta, kur man nosala kājas, bet ir slinkums meklēt zeķes.. ![]() |
Viss ir atkariigs no graamatas un laika ko cilveeks tai velta...mazliet senaak kaa pirms gada vai diviem es tik taalu aizraavos ar sho graamatu ka es jau saaku ticeet ka ka taada cuukkaarpa pastaav!es gaidiju pazinjojumu "tu esi pienjemta cuukkaarpaa".nevareedama iztureet gaidiishanu es ar draudzeni pat saakaam speeleet sho speeli:pirkaam zižļus pie olivandra zižļus ko mees pashas gatavojaam no zariem un pat puleejaam(lai tie ieguutu spiidumu protams)mees pat bijaam tik trakas ka saakaam speeleet taa ka muusos iemiilas Rons V. un Harijs P.(taa speele bij drausmiigi njirdziiga)
mees izteelojaamies ka mans pagalms ar maaju ir cuukkaarpa,mees dziivojaam kopmiitnees(par gultaam mees izmantojaam solinjus kas atradaas daarzaa) saakaam pildiit maajasdarbus mikstuuraas un zubrijaamies herboloogjiju,mees pat speeleejaam kalamboolu...Nu dazju vaardu sakot poters mums sagrozija praatus...Kad nesanjeemaam veestules bijaam baigi viilushaas,bet par laimi tas paargaaja! Luuk kaa poters ietekmee siiko praatus!!! (poteru neiesakam lasiit beerniem liidz 12 gadu vecumam) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 13:13 |