![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.05.04 Kur: Protestantu baznīcas dievkalpojumā. ![]() |
Man shkjiet, ka vareeja gan. Ja Poters nebuutu tik stulbs un dabuutu to stulbo mantinju, ko vinjam Sirius iedeva, lai vinjsh it kaa vareetu pazheeloties par Strupu, tad vinjsh vareetu paarliecinaaties, ka Sirius ir maajaas sveix un vesels. Esmu paarliecinaata, ka tas verkjis Siriusam bija liidzi, kad vinjsh daktereeja savu Zirgeergli.
Šo rakstu rediģēja Bezceriiba: 19.07.2004 11:08 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.01.04 Kur: banaanu zeme ![]() |
siriuss nav miris, ticiet man (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ja roulinga buutu gribeejusi, lai siriuss mirst, tad vinsh jau sen pūtu zem zemes. kaut kaa siriuss ar hariju sazinaasies, pados zinu vai kaa un haris uzzinaas ka krustteevs nav miris, bet iespeejams, nav arii dziivs. vina naavi vareeja noveerst. tachu daudzaas situaacijaas cilveeki aatrumaa pienem nepareizos leemumus. kaa vinsh vareeja izziileet ka tajaa daavanaa ir spoguliitis?
Šo rakstu rediģēja anarhija: 26.12.2004 14:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 09:50 |