![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS ![]() |
peedeejaa laikaa es esmu saakusi no riitiem skatiities sapnju skaidrojuma graamataa..es laikam tiem ticu,bet juus? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 Kur: kaut kur kur nav taisnības un dzīves ![]() |
Patiesībā sapņi ir jātulko tā kā saka jums priekšā jūsu intuīcija...brīžam šie sapņi nenozīmē neko...tās ir tikai atmiņas, kuras saplūdušas ar fantāziju! Brīžam tās vajag tulkot...bet tā kā pats sapņotājs to saprot, bet akli ticēt nevajag!!! Bet par to meiteni un vectēvu nu tas ir tā:
Kad mēs guļam mēs esam 1. vienā no meditācijas stāvokļiem, 2. mēs esam ļoti ievainojami, tātad tuvu nāvei...mūs šķir tikai ļoti šaura robeža ar to un gari to zin tātad izmanto lai kaut ko paziņotu vai lai atvadītos(kā šajā gadījumā!) Es varu pastāstīt šādu atgadījumu: Nakts meitene guļ. Viņai parasti ļoti cieš miegs, tāpat kā mātei! Abas nosvinējušas....neatceros ko....bet nu iemigušas un guļ nost. Mātei sapņos parādās mirušais tēvs un dusmīgi raugās viņā...nu ķip sabiedējis viņu un no bailēm tā teikt pamodinājis...Māte pamodusies un pamanījusi ka istabā kaut kā svēlmains, momentāli sapratusi ka māja deg...pateicoties šim sapnim abas izdzīvojušas, bet māja nodegusi! Tākā principā gari nodod vēsti ierdoties pie mums sapņos jo bieži vien savādāk nemaz nevar!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 11:33 |