![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.04.04 ![]() |
Manā dzīvē valda šausmīgs laika trūkums un nekomannegribastagaddarīt. Laikam jau tāpēc aizdomājos par vampīriem un mūžigo dzīvošanu. Ienāca prātā labā filma "Intervija ar vampīru", tur bija dota iespēja izvēlēties. Kādreiz domāju, ka es nekādā gadījumā nepiekristu, bet šobrīd šķiet, ka labprat. Kā ar jums?
Ja- jā, tad kā Tu turpinātu dzīvot? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 23.02.04 Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku... ![]() |
ir cilveeki, kas tomeer to izveelas par savu dziivesvedu. veel tagad atceros, kad biju pavisam maza (kaut kaadi 5 gadi vai kaa) nevareeju aizmigt, jo salasiijos lielas gudraas (un ne dzeltenaas) aviizees milicu hronikas, kur bija piemineets cilveeks, kas par vampiirismu - reaalu vampiirismu iespundeets cietumaa... tad man likaas ka vins var tuulinj izbeegt un atnaakt pie manis, baisi paardziivojumi bija, lidiz mamma izrunaajaas ar mani, ka nekas taads ennotiks. taa ka vampiiri ir ne tikai mistiski teeli bet arin pavisam reaali cilveeki. pat latvijaa ir bijusi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:22 |