![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
iedomaajies tik, ja notiktu kaa pasakaas un mantinjas atdziivotos..ko tavupraat vinjas tew teiktu un nodariitu (he he)? vai tu to maz gribeetu? varbuut izveidotos mantinju-cilveeku karsh?
padomaa... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.10.04 ![]() |
Jana,
CITĀTS hmmm.......pirmajs iespaids.... ljawnas tape,ka kautgan sen lasiiju gramatu no Zosadas serijas par kautkadu lelli,kura isteniba bija dziwa un ljauna un velnoprojam aceros no bajsu vaku,kur vinja bija uzzimeta un tape liekas,ja atdziwotos butu ljaunas Es arii lasiiju to graamatau, bet nejau visas lelles buutu ljaunas, ja taas atdziivotos. Vientuljniece, CITĀTS Kad biju maza domāju, ka visas mantiņas (lelles un zvēriņi) ir dzīvi, ka viņi sāk runāt un staigāt, kad izeju laukā no istabas. Dažreiz jutu sirdsapziņas pārmetumus, ka neesmu ar kādu paspēlējusies, centos likt plauktā kopā - lai nepaliktu vienas Njaa, es arii domaaju ka visas mantinjas ir dziivas, kad biju mazaaka..Un arii plauktos liku kopaa lai taam nebuutu garlaiciigi ;DD Bet rotaljlietas ir rotaljlietas un taas nevar atdziivoties, vismaz es tam neticu tagad, protams jauki buutu ja taas atdziivotos,bet diez vai... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 12:16 |