![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Esmu dzirdējusi par iepriekšējajām dzīvēm.Daudzi saka:es atceros savu iepriekšējo dzīvi,es biju taurenīts.Vēl citi vispār nesaprot vārdus iepriekšējā dzīve.Saka man tāda iepriekšējā dzīve vispār nav bijusi.Un vēl daži vispār-kas tā iepriekšējā dzīve tāda ir?Tad kad es skraidīju autiņos(pamperos)?
nu un ko domājat jūs? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Streipuļo ārā no Vepra galvas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Starp savām pasaulēm tukšumā Rakstnieks 2005 ![]() |
CITĀTS Pat tad, kad es vēl nebiju kristiete, es tā īsti reinkarnācijai nespēju noticēt. Manuprāt, tā ir cilvēka cenšanās izvairīties no atbildības,kārtējo reizi. Salaidi kaut ko dēlī šajā dzīvē - nonāci uz zemākas pakāpes - bet ir taču iespēja visu labot nākošajās dzīvēs! Un jebkura gadījumā galā tevi gaida Nirvāna jeb kaut kas līdzīgs Paradīzei - tikai ceļš var būt īsāks vai garāks... Bāc, cik ļoti labi es apzinos, ka tev ir pilnīga taisnība, tajā, ka cilvēki cenšas izvairīties no atbildības... Bet tam, ka ir dvēsele, es ticu, katrai dzīvai radībai ir dvēsele, paliek vienīgi jautājums, kur šī dvēsele paliek pēc nāves. Vai tā dodas uz paradīzi, vai pārmiesojas, vai dodas uz paradīzi tad, kad ir paveikusi visu uz zemes, un te atkal 2 varianti, pārmiesojoties, vai esot kā garam, vai pat abi reizē. Un te nu es vēl neesmu izlēmusi, tomēr laikam gan sliecos domāt, ka reinkarnācija pastāv, laikam jau tādēļ, ka man nez kāpēc ir tāda doma, kur tās dvēseles galu galā rodas, viņu kļūst arvien vairāk un vairāk, un nabaga paradīzei ap šo laiku jau būtu jābūt pārpildītai, ja vien mēs nesliecamies domāt, ka tā ir Ļoooti liela... Vai manu, ar šo es gribēju pateikt, ka es gribu ticēt renkarnācijai, jo domāju, ka tas būtu varen interesanti, bet tā sajūta, ka es sevi tikai mānu negrib mani pamest (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 02:04 |