![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 Kur: Duh?? pie datora,kur citur? ![]() |
Taatad ja kaads ir redzeejis kaadu NLO tad ieraxta
pats neesmu redzeejis, bet mans Faačux ir: redzeeja taadu kaa ovaalu spiidiigu kaut ko netaalu no horizonta, tad tas kaut kas tur staaveeja kadas 15sek. un ar lelu aatrumu aizlidoja uz liepaajas pusi. P.s., shitas tika redzeets Grobinjaa |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Universālais kedmāsters ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: skype ![]() |
Bija viens tāds gadījums ar manu mammu - ziema/rudens, 1970. gads
Šī gājusi no ciemiņiem mājās kopā ar māti (ciemiņi apmēram 6 km attālumā no mājas bijuši), un nācies iet pa mežu - lauki, Latgale, tuvākā maģistrāle 50 km attālumā... Tā nu šīs abas gājušas, kad viss mežs, kā zem luktura palicis orandžīgi - balts. Virs viņu galvām kaut kas palidoja (diezgan zemu - apmēram 20 - 30 m virs galvām) ovāls un pēkšņi pazudis, tāpat arī visa gaisma. Un viens ar mani - vasara, 2001. gads Sēdējām mājās ar brāli, kad šis pieiet pie loga un kliedz - MAN BAIL!!! Es piegāju pie loga, kad spilgti zils, trīstūris palidoja garām mājai (apmēram 2 km attālumā - augstu) un pazuda... Nu, protams, pilnas bikses un histērija (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Afēriste: 04.12.2004 19:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 20:46 |