![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
Ļoti patētiski, Inx.
Vai es esmu redzējusi mirstošus cilvēkus? Un kā vēl. Un tu gribi teikt, ka sāpīgi ir apziņa, ka cilvēks mirs? Ka tas ir pats sliktākais? Nekā. Tev sāp pašam sava bezspēcība, tas, ka tu gribētu kaut ko darīt, palīdzēt, bet nevari. Tas, ka tu redzi otra mocības, it kā jūtoties vainīgs par to, ka tu pats stāvi dzīvs un vesels. Tā ir. Un nāves fakts nav pats briesmīgākais. Nāves fakts rada samierināšanos. Neviens nepiedzimst nemirstīgs, vismaz ne cilvēks. Protams, jebkuru ir žēl. Taču sāpes pēc nāves ir sāpes par mums pašiem. Par to, ka mums kāda pietrūkst. Par to, ka radusies sajūta, ka kaut kas neaizvietojams (pat tad, ja neaizvietojamības fakts ir tikai izlūzija) ir mums neatgriezeniski zudis. Kāpēc ir mīts par "nāve rada mākslieninieku"? Tāpēc, ka ciešanu brīžos cilvēks a) Izfiltrē visu savā galvā esošo informāciju un rod kādus loģiskus secinājumus, kas liekas pievilcīgi arī citiem, (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) izpauž savas emocijas. Daudzi dusmu, skumju laikā raksta, zīmē. Tas palīdz un darbi sanāk.. Skaisti. Kāpēc nāve neko nedod? Teorētiski nāvei būtu jādod brīvība. Vismaz teorētiski, tikai reti gadās gadījumi, kad cilvēks pazaudētu visu un varētu teikt, ka viņam nav nekā. Kaut kas vienmēr paliek, līdz ar to, ka paliek zuadējuma sajūta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 18:26 |