![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Vakar ar ģimeni runājot vai kāds skatīties nakts ziņas aizrunājāmies līdz PSRS iekārtai un tās sabrukšanai, bet detalizētu atbildi uz savu jautājumu man tā arī neizdevās noskaidrot, tad nu veidoju šo pavedienu, lai uzzinātu šo to par PSRS un varbūt saņemtu labāku atbildi uz savu vakardienas jautājumu, tas bija - Spriežot pēc tā ko visi runā Ukrainā tagad notiek kaut kas līdzīgs atmodai. Arī Gruzijā nesen notika revolūcija. Jautājums - kāpēc pie viņiem tas notiek tagad, ja citur tas notika pirms 15 gadiem ?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.09.04 ![]() |
Sviests tas noteikti nebija. Es pazīstu cilvēkus, kuri PSRS laikā bija ieguvuši izglītību, kuru tiešām arī izmantoja savā darbā un bija gan laimīgi, gan pārtikuši, toties tagad, kad pārsvarā pelnīt var tikai pērkot/pārdodot nevis radot materiālas vērtības, šie cilvēki ir burtiski no laivas izmesti, jo tas ko viņi prot (radīt), vairs nevienam ```` nav vajadzīgs. PSRS laikā operācijas pirkt/pārdot tika sauktas par spekulāciju un sodītas.
Bet par to tekstu- CITĀTS Vai tiešām palasot manus rakstus nepielec, ka es esmu mežonīgi slinka un neko nelasīšu un pavedienus taisu, ja ienāk prātā interesanta tēma nevis, tāpēc ka mani tas šausmīgi interesētu , saule, tik tiešām var palikt obidno, jo tieši TEV Reiki cenšas kaut ko sakarīgu atbildēt un tērē laiku uz to.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 20:22 |