![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Vakar ar ģimeni runājot vai kāds skatīties nakts ziņas aizrunājāmies līdz PSRS iekārtai un tās sabrukšanai, bet detalizētu atbildi uz savu jautājumu man tā arī neizdevās noskaidrot, tad nu veidoju šo pavedienu, lai uzzinātu šo to par PSRS un varbūt saņemtu labāku atbildi uz savu vakardienas jautājumu, tas bija - Spriežot pēc tā ko visi runā Ukrainā tagad notiek kaut kas līdzīgs atmodai. Arī Gruzijā nesen notika revolūcija. Jautājums - kāpēc pie viņiem tas notiek tagad, ja citur tas notika pirms 15 gadiem ?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Vispār man ir savs viedoklis par padomju laikiem un komunismu, proti - tas ir sviests un tieši tāpēc es gribu saprast kāda ir to cilvēku motivācija, kuri grib dzīvot šajā sviestā.
Reiki un Nukuk, es personīgi neredzu jēgu kāpēc šim pavedienam būtu jānosprāgst - tēma (manuprāt) ir gana interesanta, tāpēc arī es šo pavedienu nosaucu PSRS, Krievija nevis kas notiek Ukrainā, bet tas nenozīmē, ka mani šobrīd interesē vēl kaut kas konkrēts bez tā kas notiek Ukrainā (nu varbūt vēl tas jautājums šī posta augšgalā) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 22:44 |