![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Vakar ar ģimeni runājot vai kāds skatīties nakts ziņas aizrunājāmies līdz PSRS iekārtai un tās sabrukšanai, bet detalizētu atbildi uz savu jautājumu man tā arī neizdevās noskaidrot, tad nu veidoju šo pavedienu, lai uzzinātu šo to par PSRS un varbūt saņemtu labāku atbildi uz savu vakardienas jautājumu, tas bija - Spriežot pēc tā ko visi runā Ukrainā tagad notiek kaut kas līdzīgs atmodai. Arī Gruzijā nesen notika revolūcija. Jautājums - kāpēc pie viņiem tas notiek tagad, ja citur tas notika pirms 15 gadiem ?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 07.02.04 Kur: The point of no return ![]() |
Heh, saule, es esmu ievērojusi, ka tu īpaši neiedziļinies tajā, ko tev saka. Tā tās lietas neiet cauri, vismaz ne tikmēr, kamēr te esmu es ar savām pārgudrajām prasībām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es tomēr vēlos, lai cilvēki kaut nedaudz palasa par pavediena tēmu, ja tur iesūta jaunas atbildes un nekādu priekšzināšanu nav. Tā, lai raksti ir pamatoti, interesanti, informatīvi. Nedomāju, ka tas ir pārāk daudz prasīts. Ja tu uzdod jautājumus, tad dari to konstruktīvi- pasaki, kāpēc tu vēlies to zināt, kāpēc tev radies tāds vai cits priekšstats, protams, ja jautājums nav dziļi filozofisks. Tici man, arī jautājumus ir jāmāk uzdot. Pietiek ar minimālām zināšanām, lai diskusija kļūtu interesanta un lasāma. Vismaz rūpīgāk lasi to, ko cilvēki tev atbild. Nulukkizdin aizrādījums bija pilnīgi vietā. Ir iespēja turpināt postot normālākā veidā, vai arī piedalīties citās diskusijās. P.S. Uz šo lūdzu šeit neatbildēt. Tas tāpat būs spams. šis mans posts ir lūgums visiem, kas posto šajā sadaļā un attiecas uz visiem. Neatbilstošas atbildes es izdzēsīšu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 22:50 |