![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
child of the sky ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.03 ![]() |
CITĀTS Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak. Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... ak... nedaudz skumja tēma? nu njez, man liekas, ka tā ir pati skumjākā tēma ever... zini... neticu, kad cilvēki saka, ka viņiem nav bail... vai kāds no jums ir redzējis mirstošu cilvēku? KO? Vai esat redzējuši mokas? Un vai esat redzējuši sāpes mirstoša cil√ēka acīs? vai esat to dzirdējuši viņa elpā? Vai esat pa īstam izjutuši kā ir skatītis mirstošam cilvēkam acīs un saprast, ka viņš nevar pat neko pateikt, nevar pat atvadīties...? Nevar, jo viņam sāp... fiziski... katra elpa... ja jūs neesat to piedzīvojuši, tad manuprāt jums nav tiesību stāstīt cik nāve ir skaista, un, ka jums nav bail... Nāve NEKO NERADA! Nāve tikai paņem... aiznes prom un atstāj neko. nāve iznīcina. un varbūt, ka mums pašiem pēc nāves nekas nebūs vajadzīgs, patiešām, bet mēs būsim vajadzīgi tiem, kas paliek uz zemes... un sāpēs viņiem, nevis mums... un nāve nav skaista. Nekad!!! Nāve vienmēr ir šausmīga tāpēc, ka kāds mirst... kāda dzīvība izbeidzas un sirds pārstāj pukstēt. Mītus par nāves skaistumu ir radījis televizors un rakstnieku iztēle... Un vēl man IR bail no nāves... es negribu doties prom. Un diez vai kādreiz gribēšu... tieši tāpēc, ka nekad nevarēšu atgriezties... dažreiz patiesi niknums pārņem... Šo rakstu rediģēja Reiki: 03.12.2004 20:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 16:38 |