![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
Nedadz skumja teema ,bet es veeleejos uzzinaat par to nedaudz vairaak.
Kaapeec cilveekiem ir bail no naaves? Vai tu baidies? Kaapeec? (abos gadiijumos) Manupraat, naave rada ko jaunu, panemot visu. Bet kaapeec mees tik loti baidaamies no taas? Peec tam jau mums nekas nebuus vajadziigs, un nekas muus nesaistiis ,arii shii muusu dziive ne. Turklaat -neviens, kas ir nomiris nav atgriezies... Meedz jau baidiities no daudz kaa, bet (atkal jau jaatkaartojas)- kaapeec mees baidaamies no nezinaamaa - naaves? Šo rakstu rediģēja Reiki: 04.06.2004 17:38 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.04 Kur: Bibliotēka(21.00-8.00) Mājas(16.00-21.00) ![]() |
99% no jums es nepiekrītu. Neņemiet ļaunā.
Mēs varam izdomāt racionālus iemeslus, kāpēc nebaidīties no nāves un sevi ar tiem pārliecināt. Uzvarēt jūtas ar loģiku (tas jums ir labi sanācis) un dzīvot salīdzinoši mierīgi, īpaši nebaidoties no nāves. Bet man kaut kā liekas ka cilvēks ir vairāk nekā saprāts, es teiktu ka saprāts ir tikai čaula. Un cilvēks ir radīts lai dzīvotu & vairotos un tieši dzīvības un sugas turpināšana ir visspēcīgāk ierakstītas zemapziņā. Zemapziņu var apspiest, tiesa, bet nāves stundā tā izlauzīsies ārā. Dzīvnieciskas bailes no nāves. Tad jau ir "čau Rasma" saprātam. Paliek viena doma- "Dzīvot!" Piekrītu Endijai- visas dzīvās būtnes tā ir iekārtotas- CITĀTS Un tā tam būs būt, līdz pēdējai dzīvajai radībai uz šīs planētas... Jūs pārvērtējat saprātu... cilvēks NAV saprātīga būtne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 19:47 |